Foto: zoveel lijken Waylon en The Voice of Holland-kandidaat Sem op elkaar

Coach en pupil lijken op 18-jarige leeftijd als twee druppels water op elkaar

Ali B verkondigde afgelopen vrijdag tijdens de halve finale van The Voice of Holland al dat er een foto is waarop coach Waylon en finalist Sem sprekend op elkaar lijken. De productie werd een beetje overvallen door Ali B's vraag om de foto op het scherm te tonen, maar ging na de show gelijk aan de slag om 'm op social media te posten. En het moet gezegd worden: Ali B heeft zeker geen ongelijk.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Waylon vroeger

Hij wist dertien jaar geleden naam te maken in de talentenjacht van Holland's Got Talent, waar hij het uiteindelijk tot de finale wist te schoppen. Sindsdien kan niemand meer om Waylon heen, en behoort hij tot een van de beste zangers van Nederland. Zijn verschijning in HGT was niet zijn eerste keer op de buis. In 1995 verscheen hij in het programma Telekids, waar hij het refrein inzong van het nummer Harry de Hengst.

Waylon en Sem foto

Waylon was toen nog maar 15 jaar oud en zag er uiteraard heel anders uit dan nu. Zo had hij destijds nog lange haren, waardoor hij drie jaar later, op achttienjarige leeftijd, precies op zijn huidige pupil Sem lijkt. The Voice of Holland legde de foto's van beide mannen naast elkaar en de gelijkenissen zijn zeker niet te missen.

TVOH-finale Sem

Ook de fans van The Voice vinden de gelijkenissen tussen de inmiddels 41-jarige Waylon en achttienjarige Sem erg bizar. "Wow, je zou bijna zeggen dat het vader en zoon is", "Dit is niet normaal" en "Twee druppels water," zijn enkele van de reacties. Ze hebben overeenkomsten qua uiterlijk, maar daarnaast is ook hun muzieksmaak én sound vergelijkbaar. Fingers crossed dat de twee tijdens de finale aankomende vrijdag samen het podium betreden!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder