Temptation Island Love or Leave seizoen 2: dit zijn de twee presentatoren

Het nieuwe presentatie-duo is niet de enige verandering die plaatsvindt

Vorige maand bevestigde Monica Geuze dat er na het succes van het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave seizoen 2 er ook aankomt. De presentatie lag tijdens de vorige editie in de handen van de vlogger en haar goede vriend Kaj Gorgels. Laatstgenoemde zien we het nieuwe seizoen niet meer terug, want er is een andere presentator voor het programma gestrikt. En dat is niet het enige wat gaat veranderen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Temptation Island: Love or Leave seizoen 2

Het tweede seizoen zal helaas niet door Kaj Gorgels worden gepresenteerd. Monica Geuze blijft wel aan als presentatrice en krijgt gezelschap van de Vlaamse presentator Viktor Verhulst. Hij presenteerde de afgelopen seizoenen van Love Island NL/BE en zal deze zomer ook in Temptation Island: Love or Leave te zien zijn.

Met de vernieuwde editie van Temptation Island, lijkt het oude concept met verleid(st)ers te verdwijnen. Deze editie werd gepresenteerd door Rick Brandsteder en Annelien Coorevits. Hierbij draaide het vooral om "de ultieme relatietest" en de verleiding te kunnen weerstaan, terwijl het in Temptation Island: Love or Leave juist om het vinden van liefde draait.

Temptation Island: Love or Leave presentator

Waar Rick Brandsteder het stokje aan Monica overdraagt, bedankte ook Annelien Coorevits voor een nieuw seizoen. Een grote kans voor Viktor . "Temptation Island is al sinds jaar en dag een iconisch programma op de Vlaamse televisie, een programma waarvan ik alle voorgaande reeksen op de voet heb gevolgd," laat hij aan Het Nieuwsblad weten.

Temptation Island 2021 deelnemers

Aan het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave deden enkel Nederlanders aan het programma mee. Dit zal volgend seizoen gaan veranderen. Net zoals de gewone editie van Temptation Island, zullen ook aan het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave zowel kandidaten uit Nederlands als België meedoen. Zin in!

Temptation Island: Love or Leave seizoen 2 datum

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen precies te zien is. Wel weten we inmiddels wanneer de opnames plaatsvinden: dat zal deze zomer zijn. We'll keep you posted!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder