Kaj Gorgels presenteert het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave niet meer - dit is waarom

Kaj Gorgels draagt het stokje over aan Viktor Verhulst

Gisteren werd bekend dat voor het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave, Kaj Gorgels het stokje overgeeft aan de Belgische presentator Viktor Verhulst. En dat terwijl hij tijdens het eerste seizoen een droom zag uitkomen, door met zijn beste vriendin Monica Geuze het programma te mogen presenteren. Dat de dertigjarige presentator de nieuwe editie aan zich voorbij moet laten gaan, heeft dan ook een paar belangrijke redenen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Temptation Island: Love or Leave seizoen 2

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave brengt veel veranderingen met zich mee. Niet alleen vervangt het de 'normale' editie van Temptation Island, ook wordt het komende seizoen een mix van Belgische en Nederlanderse kandidaten. Monica Geuze blijft aan als presentatrice, maar krijgt daarbij hulp van Viktor Verhulst.

Monica Geuze en Kaj Gorgels presentatieduo

Monica Geuze zal het dus zonder haar goede maatje moeten doen. Toch is de keuze om voor een andere presentator te gaan niet heel verrassend. Doordat er nu ook Belgen aan het programma meedoen, is het logisch dat ook het presentatieduo ieder een land vertegenwoordigd.

Expeditie Robinson 2021

And that's not all. Waar Expeditie Robinson vorig jaar nog werd gecanceld door het coronavirus, gaat het programma dit jaar wél door. Kaj zal alleen hiervoor al lange tijd van huis zijn. Door hier nog Temptation Island: Love or Leave achter te plakken, is wellicht iets te veel van het goede.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder