Alles wat je wil weten over seizoen 2 van Too Hot to Handle

Netflix heeft zojuist bekendgemaakt wanneer we het tweede seizoen kunnen verwachten

Het eerste seizoen was een groot succes en dus trakteert Netflix ons op maar liefst twee extra seizoenen van Too Hot to Handle. Zo werd in januari bevestigd door de streamingdienst. Wanneer de datingshow met nieuwe afleveringen op Netflix zou verschijnen, werd destijds nog niet bekendgemaakt. Tot nu.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Seizoen 2 Too Hot to Handle

Mocht je het concept nog niet kennen of je geheugen willen verfrissen: Too Hot to Handle draait om tien permanent vrijgezellen die een vakantie doorbrengen in een paradijselijk oord. Ze denken dat ze daar zijn om te feesten en te kunnen doen wat ze willen, maar het tegendeel is waar. Ze verlaten het resort met een vetpot van €91.500 als ze zich aan één regel weten te houden: geen seksueel contact. En laat dat nou net héél lastig zijn voor deze singles, die heel veel moeite hebben om van elkaar af te blijven. Ook leuk om te weten: zo weten de makers van Too Hot To Handle of iedereen zich aan de regels houdt.

Releasedatum Too Hot to Handle

Nu de lockdown door het coronavirus langer duurt dan we hadden gehoopt, kunnen we het onszelf maar beter zo aangenaam mogelijk maken. Naast dat Videoland en Netflix regelmatig nieuwe releases droppen, kunnen we binnenkort ook weer genieten van Too Hot to Handle. Netflix heeft nog geen exacte releasedatum onthuld, maar laat wel weten dat het nieuwe seizoen in juni van start gaat. Vanaf dan wordt er iedere week een aflevering op Netflix gedropt. Waar het eerste seizoen in Mexico werd opgenomen, reizen de kandidaten, die nog niet bekend zijn gemaakt, dit keer af naar de Turks- en Caicoseilanden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder