Waarom Married At First Sight Australia de beste realityshow van dit moment is

Ook fijn: er staan vier seizoenen van MAFS Australia op Videoland

Glamour’s Elke is dol op realityprogramma's à la Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je regelmatig bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ik weet het, ik weet het: I'm late to the party. Married at First Sight is al jaren een hype. En toch besloot ik dit jaar pas - als ik eerlijk ben, uit verveling - het Nederlandse seizoen te volgen. Ik werd positief verrast vanwege het concept, dat lang niet zo gek is als ik me had voorgesteld (oké, wel een beetje, hoor). Maar ik had weinig zin om wekelijks op een nieuwe aflevering te wachten en besloot in de tussentijd het Australische broertje van het programma te kijken. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want Married at First Sight Australia is.. FANTASTISCH.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Married at First Sight Australia kijken

Het is een gevalletje 'het concept in een ander land is nét iets beter uitgevoerd dan het concept in Nederland'. Ik had hetzelfde bij (de oude) Temptation Island: de Amerikaanse Temptation Island is eigenlijk veel beter dan de Nederlandse. Het is niet voor niets zo dat de nieuwe Temptation Island: Love or Leave gebaseerd is op de versie uit de Verenigde Staten. Hetzelfde geldt voor MAFS Australia.

MAFS Australia beter dan MAFS Nederland

Honestly, MAFS Australia heeft alles: drama, leugens, mysterie, overspel, ongemakkelijke momenten, liefde, humor, plot twists, mensen met een fantastisch accent, ALLES. En het concept is gewoon veel beter uitgewerkt, als je het mij vraagt. Je krijgt minder mee van de kandidaten vóór hun trouwdag, maar gaat direct naar de dag van de bruiloft en leert ze vanzelf kennen. Het grootste verschil met de Nederlandse versie zit 'm in wat er gebeurt ná de huwelijksreis: alle stellen komen wekelijks bij elkaar voor een diner party en krijgen de dag daarna een soort relatietherapie van de experts. Je kunt wel raden: een hele bups dramatische singles die een relatie probeert te starten en tegelijkertijd met elkaar door een deur moet kunnen, zorgt voor heel veel drama. En heel erg vermakelijke televisie.

Married at First Sight Australia seizoen 6

Seizoen 4 tot en met seizoen 7 staan allemaal op Videoland. Als je nu denkt: verrek, dit klinkt als een goed realityprogramma, ik wil 'm kijken - dan heb ik nóg een tip voor je. Seizoen 6 van MAFS Australia is het Beste. Seizoen. Aller. Tijden. Dan is nu alleen nog de vraag: ga je beginnen met seizoen 6 (dan zet je de standaard meteen héél hoog), of kijk je eerst de andere seizoenen om te eindigen met een knaller?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder