Sky Rojo seizoen 2: Netflix maakt de releasedatum bekend

Fans hoeven nog maar heel even geduld te hebben

Ondanks dat het eerste seizoen van Sky Rojo pas net op Netflix is verschenen, kondigde de streamingsdienst gisteren al seizoen twee van de populaire Spaanstalige serie aan. In tegenstelling tot de andere serie van de makers, La Casa de Papel, hoeven de fans van Sky Rojo niet zo lang te wachten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sky Rojo Netflix

Netflix laat weten dat in het tweede seizoen hun gevecht voor vrijheid verdergaat. En dat terwijl pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian hun achterna zitten. "De ontsnapping wordt steeds lastiger, maar ze geven niet op: ze vormen meer dan ooit een eenheid. Adrenaline en actie zal opnieuw de rode draad zijn in het tweede seizoen van Sky Rojo."

Sky Rojo releasedatum

Een groot voordeel is dat de fans in tegenstelling tot veel andere producties, voor het nieuwe seizoen van Sky Rojo niet lang hoeven te wachten. Zo maakte Netflix gisteravond bekend dat het tweede seizoen met Coral, Wendy en Gina in de hoofdrol, al over een paar maanden op de streamingsdienst zal verschijnen. Seizoen twee van Sky Rojo verschijnt op vrijdag 23 juli op Netflix.

Sky Rojo trailer

De trailer van seizoen 2 is nog niet verschenen. We houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de Netflix-serie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder