De nieuwste trailer van The Handmaid's Tale seizoen 4

O my, is het al 30 april!?

washington, dc   february 15 the hulu series the handmaids tale is filmed on the national mall in washington, dc on february 15, 2019 photo by calla kessler for the washington post via getty images
The Washington Post

Goed nieuws: er is een nieuwe trailer van The Handmaid's Tale. We hebben er even op moeten wachten, maar op 30 april is het dan eindelijk zover. Dan verschijnt na heel veel geduld en lang wachten het vierde seizoen van de serie op Videoland. Met nog precies een maand te gaan, vindt Hulu het een perfect moment om de nieuwe trailer te droppen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Handmaid's Tale trailer

In de nieuwe trailer zien we dat June Osborne uit is op slechts één ding: wraak. Ze is Gileads grootste public enemy geworden en vastberaden om de stad neer te halen. Nick is hoopvol op zoek naar June en gaat in gesprek met commandant Joseph Lawrence, waar hij vertelt dat hij niet zonder haar kan. Ook zien we aunt Lydia die er alles aan doet om June te pakken te krijgen - en hier komt een hoop strijd aan te pas.

The Handmaid's Tale Gilead

Het meest opvallende van trailer zijn nog wel de eerste twintig seconden. We horen namelijk dezelfde vraag die Emily kreeg toen zij de grens bereikte met June's baby Nichole: "Mevrouw Osborne, als u zou worden teruggestuurd naar Gilead, zou u dan worden blootgesteld aan het gevaar van marteling, een risico voor uw leven of een risico van wrede behandeling of bestraffing?”

Seizoen 4 The Handmaid's Tale

Zou het June dan toch weer lukken om te ontsnappen uit het verschrikkelijke Gilead? We gaan het zien vanaf vrijdag 30 april. De eerste drie seizoenen van The Handmaid' Tale om wat voor reden dan ook nog niet bekeken? Ook deze staan alle drie op Videoland en zijn de komende maand dus nog te bingwatchen op Videoland, voordat je aan het vierde seizoen kunt beginnen. Ben je benieuwd naar de nieuwe trailer? Bekijk 'm hieronder!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder