Om deze reden stopt Regé-Jean Page met zijn rol als Simon Basset in Bridgerton

En hoe gaan ze dit implementeren in de verhaallijn?

Afgelopen weekend kregen Bridgerton-fans slecht nieuws: Regé-Jean Page, de acteur die Simon Basset in het eerste seizoen speelt, keert niet terug voor de nieuwe afleveringen. Hoewel we in het eerste seizoen van de razendpopulaire Netflix-serie konden genieten van de romance tussen the Duke of Hastings en Daphne Bridgerton, zit de schermtijd van de 30-jarige acteur er nu al op. Wat de reden is dat Regé-Jean Page ermee stopt? Blijkbaar was dit altijd al het plan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Regé-Jean Page Bridgerton seizoen 2

Op de social media-kanalen van Bridgerton werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt dat Regé-Jean Page niet meer te zien is in de serie. Geheel in Bridgerton-stijl deelt Lady Whistledown het nieuws in een brief. "We zeggen vaarwel tegen Regé-Jean Page, die de rol van the Duke of Hastings zo goed speelde. We zullen Simons aanwezigheid op het scherm missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie."

Reden vertrek Regé-Jean Page Bridgerton

Nieuwssite Deadline meldt dat het altijd al de bedoeling was dat the Duke maar één seizoen te zien zou zijn. Regé-Jean had een contract voor seizoen 1, en that's it. De acteur vertelt aan Variety dat hem tijdens het casten al verteld werd dat het om één seizoen ging. "Het is een rond verhaal in één seizoen," legt Regé-Jean uit. De producers vroegen hem om een jaar tijd te investeren in het verhaal, zodat ze een seizoen met begin, midden en einde konden maken. "Dat vond ik interessant, omdat het dan het gevoel geeft van een miniserie. Ik mag meedoen, mijn ding doen en daarna gaat de Bridgerton-familie verder."

Bridgerton seizoen 2 Simon

No worries: Daphne Bridgerton blijft haar happily ever after gewoon houden. In het verhaal blijven Daphne en Simon getrouwd. Waar Bridgerton seizoen 2 vooral focust op het liefdesverhaal van Anthony Bridgerton, zal zijn zus Daphne wel nog regelmatig te zien zijn. Hoewel we The Duke niet on screen zien, wordt er wel nog steeds naar hem verwezen in het verhaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder