De Verraders: hoe kan het dat de Getrouwen de Verraders 's nachts niet betrappen?

Aha, weten we dat ook weer!

de verraders
William Rutten

We hebben intussen al van een aantal spannende afleveringen van het nieuwe programma De Verraders kunnen genieten. Zo zagen we hoe verschillende Getrouwen én een Verrader uit het spel werden verbannen, maar ook de enorme plottwist. Glamour vroeg voormalige Getrouwe en huidige Verrader Samantha Steenwijk het hemd van het lijf, waarna ook een paar van onze eerdere vragen beantwoord werden. Ze gaf het verlossende antwoord op de vragen: hoe kan het dat de Getrouwen de Verraders nooit betrappen als zij 's nachts naar het torentje gaan? En hoe zit het met die biechthokjes, waarin iedereen - voor de verandering - eerlijk is?

De Verraders biechtkamer

Samantha vertelt dat de enige plek waarop je écht eerlijk kunt zijn en je gedachtes kunt uitspreken, de biechtkamer is. "Dit is een los kamertje waar je om de beurt een aantal keer per dag voor wordt gehaald. Je moet daar je daadwerkelijke speltactiek op tafel leggen en dat is natuurlijk iets anders dan wat je aan de groep laat zien. Het is een moment dat je weer even tot jezelf kan komen. Tegelijkertijd vond ik dat ook heel spannend, omdat ik dacht: straks staat er ineens iemand aan de andere kant van de deur te luisteren, maar dat werd gelukkig allemaal goed afgeschermd." Aha, dáár is in ieder geval geen kans op pottenkijkers, dus.

De Verraders slaapkamers

De vraag waar wij al weken mee rondlopen: hoe zit het met de slaapkamers? Want, stel je buurman of buurvrouw is een Verrader, dan hoor je diegene toch gewoon zijn of haar kamer verlaten? "Tijdens de opnames sliepen ook de redactie- en cameramensen in Kasteel Erenstein," vertelt Samantha. "Er slaapt over al één iemand tussen. Kees was bij mij de dichtstbijzijnde Verrader. Ik heb het nooit gehoord, want als ze naar het torentje gingen, dan gingen de mensen achter de schermen door de gangen heen lopen. Je hoorde sleutels rinkelen, deuren dichtslaan. Je wist dus echt niet wie er uit welke deur kwam." Makes sense. Weten we dat ook weer.

Dit en veel meer vragen beantwoordde Samantha in een exclusief interview met Glamour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder