The Hills: New Beginnings: releasedatum, trailer en cast

Fans hoeven nog maar héél even geduld te hebben

The Hills: New Beginnings komt terug. Nadat een groot deel van de cast in 2019 al terugkeerde voor het eerste seizoen, zijn de opnames van het tweede seizoen bijna achter de rug. Zo laat de realityserie op Facebook weten volgende maand al met een nieuw seizoen te komen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Castleden seizoen 2

Zoals we van de realityshow gewend zijn was er ook in het eerste seizoen heel veel drama. De groep lijkt daar in het tweede seizoen nog een schepje bovenop te doen. Helemaal nu Kristin Cavallari haar rentree in de show maakt. Naast alle castleden van vorig seizoen zal ook zij in het tweede seizoen te zien zijn. En dat terwijl ze in 2019 nog riep absoluut niet in de serie terug te keren. Inmiddels is ze een scheiding en een eigen realityshow verder en is ze zichtbaar teruggekomen op haar besluit.

The Hills: New Beginnings seizoen 2 releasedatum

Waar we voor het eerste seizoen van The Hills: New Beginnings bijna tien jaar moesten wachten, hebben de fans voor het tweede seizoen van de serie nog maar heel even geduld nodig. De realityserie heeft op Facebook laten weten dat het tweede seizoen van The Hills: New Beginnings op woensdag 12 mei van start gaat. De serie zal zoals we gewend zijn op MTV verschijnen en is op de site terug te kijken. Of het tweede seizoen uiteindelijk ook op Videoland komt, is nog niet bekend.

The Hills: New Beginnings seizoen 2 trailer

Heel erg benieuwd naar het tweede seizoen en kun je stiekem niet wachten tot 12 mei? Bekijk dan snel alvast de trailer hieronder. In de trailer krijgen we alvast een voorproefje op wat ons te wachten staat. Eén ding is zeker: ook in het tweede seizoen van The Hills: New Beginnings zal een goede dosis drama niet ontbreken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder