Levy van Wilgen en Sepanta Arya na docu OnlyFans Uncovered van platform verwijderd

Het profiel van de mannen is momenteel geblokkeerd

Niet alleen TikTok is sinds de lockdown enorm gegroeid, ook het fenomeen OnlyFans blijkt ongekend populair. Videoland dook er de afgelopen tijd in en maakte de documentaire OnlyFans Uncovered. Twee van de acht creators die in de documentaire naar voren komen, zijn Levy van Wilgen en Sepanta Arya. Zij harken maandelijks een behoorlijk bedrag binnen met hun OnlyFans-account. Dat veranderde echter snel toen de documentaire dit weekend op Videoland verscheen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

OnlyFans Uncovered

Levy en Sepanta geven in de documentaire een uniek kijkje in de wereld van OnlyFans. Zo vertellen ze over wat ze ermee bereikt hebben, hoe ze te werk gaan en wat ze wel en niet doen. Ze hebben een maandsalaris wat ons hele digital team bij elkaar nog niet eens verdient en doen het in ons koude kikkerlandje dus erg goed op OnlyFans. Correctie: deden het erg goed. De twee mannen zijn namelijk van het platform geknikkerd.

Op Instagram vertellen Levy en Sepanta "diep geschokt te zijn". Waarom de twee creators precies van het OnlyFans-platform verbannen zijn is nog niet precies duidelijk. Wel laat hun manager aan LINDA. weten dat OnlyFans op de hoogte is van de documentaire en hij denkt dan ook dat hun bijdrage aan Only Fans Uncovered niks met de blokkade te maken heeft.

Geblokkeerd op OnlyFans

“Ze zijn sinds een week geblokkeerd met als reden dat hun account on the review is. Dat kan van alles betekenen. Dit hebben we in het verleden ook weleens gehad, maar toen was het binnen een paar dagen opgelost." Wel heeft OnlyFans sinds 1 april aangescherpte regels, waarbij het niet is toegestaan om seksuele content met andere personen te maken. De twee verschijnen vaak samen op beeld, wat als probleem kan worden gezien.

Manager Christian Looman laat weten dat er gelijk contact met OnlyFans is opgenomen. Al gaat dat moeilijker dan gedacht. "Hoe groot je ook bent, als je iets met OnlyFans wil bespreken, is de enige weg het invullen van een contactformulier op de website. Je hebt geen vast aanspreekpunt.” En dus wordt er achter de schermen met man en macht gewerkt aan een comeback. "Maar heel eerlijk: ik zie het somber in," aldus Christian Looman.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder