Kees Boot geeft antwoord op het mysterie rondom de pleister op zijn hoofd in De Verraders

Meedoen aan De Verraders blijkt niet zonder risico's

acteur kees boot poseert voor de persfoto van het programma de verraders
RTL

Iedere zaterdagavond zit ik thuis voor de buis voor het programma De Verraders. Hoewel de insteek van het programma duidelijk is, heb ik na het zien van de eerste afleveringen toch redelijk wat vragen. En ik blijk niet de enige. Maar naast alle vragen over het spel en programma zelf, brandt er bij de kijkers één prangende vraag op de lippen voor Verrader Kees Boot: waarom had hij een pleister op z'n voorhoofd?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Verraders Kees Boot

Fans van Wie is de Mol? vielen na de finale op 6 maart niet gelijk in een zwart gat. Een week later ging De Verraders, een programma uit de koker van enkele makers van WIDM, voor het eerst van start. Het programma blijkt een regelrechte hit en zorgt er wekelijks voor dat de kijkers op het puntje van hun stoel zitten.

De afgelopen weken is er echter een hoop onrust ontstaan rondom Kees Boot. Niet om de manier waarop hij het spel speelde, maar om de pleister die op zijn hoofd geplakt zat. Toen hij afgelopen zaterdag na de eliminatieronde het spel moest verlaten, was misschien wel de meest gestelde vraag aan hem wat er met zijn hoofd gebeurd was.

Pleister Kees Boot in De Verraders

Wat blijkt? Meedoen aan De Verraders is niet zonder risico's. Letterlijk. In een live-sessie op Facebook vertelt de acteur dat het kasteel niet gemaakt is voor lange mensen zoals hij. Toen hij samen met mede-Verraders Holly Brood en Diederik Jekel naar het torentje van de Verraders moest, bleek de ingang van de deur lager te zijn dan gedacht.

Kees haalde hiermee zijn hoofd open. Hoewel hij in eerste instantie dacht dat het wel zou meevallen, stroomde er vervolgens een dikke straal bloed over zijn hoofd. "Het bloedde als een tierelier en toen hebben we de opnames eventjes stil moeten leggen en ben ik verbonden," aldus Kees. Mystery solved!

Bekijk hieronder de hele live-sessie terug.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder