Zo ziet de acteur die Charles (a.k.a. Alain) speelt in The Serpent er in het echt uit

Tahar Rahim ziet er in real life een stuk minder creepy uit

the serpent ss1
Netflix

Fan van true crime-series? Dan is de kans groot dat jij The Serpent hebt gezien. Een spannend, waargebeurd verhaal over Charles Sobhraj die samen met zijn verloofde en compagnon misdaden pleegde op de Aziatische Hippie Trail. De hoofdrolspeler Tahar Rahim kroop in de huid van de seriemoordenaar. En hij ziet er in het echt heel anders uit!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Serpent Charles Sobraj

Charles Sobhraj is een Franse seriemoordenaar die in de jaren zeventig extreem lastig op te sporen was. Om deze reden gaf de politie hem de bijnaam 'The Serpent'. Tegen de tijd dat hij eindelijk werd opgepakt, had hij minstens twaalf moorden op zijn naam staan. De moorden van Charles worden door de true crime-serie weer aan het licht gebracht. De Frans-Algerijnse acteur Tahar Rahim koop in de huid van de beruchte seriemoordenaar en deed dit zo goed, dat we hem als acteur bijna niet herkennen.

The Serpent Tahar Rahim

Het kan zijn dat je hem nog niet eerder voorbij hebt zien komen - de acteur speelde eerder in Franstalige films als Un Prophète en Le Passé. In een interview met The Guardian vertelt Tahar dat zijn rol in The Serpent heel anders was dan hij gewend is: "Meestal begin ik met het opbouwen van een personage van binnenuit. Ik probeer psychologisch bruggen te vinden tussen mij en hem, maar hier was er niets," vertelt de acteur. De oplossing was te beginnen met het uiterlijke. "Degenen die hem hadden ontmoet spraken over hoe hij bewoog en sprak, en ik begon de puzzel in elkaar te zetten." Tahar transformeerde zichzelf dan ook lichamelijk met een spray-tan, door zijn lichaamshaar te scheren én gezichtsprotheses te dragen als hij de oudere versie van Charles speelt. En dat is precies waarom wij de acteur niet herkenden. Benieuwd hoe Tahar er in het echt uitziet? Hier is 'ie dan:

street style paris fashion week tahar rahim
Edward BerthelotGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder