Fans van De Verraders kunnen overnachten in kasteel Erenstein

We hebben direct even de prijs voor je opgezocht

de verraders op rtl
RTL

Afgelopen weekend was de laatste aflevering van het spannende RTL programma De Verraders te zien. Het spel waar we konden genieten van een hele entourage aan BN'ers én het indrukwekkende kasteel waar de kandidaten verbleven. En daarover hebben we leuk nieuws: je kunt er ook zelf overnachten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Verraders

Acht afleveringen lang zagen we hoe BN'ers zichzelf naar de finale probeerden te werken door middel van een psychologisch spel - om er uiteindelijk vandoor te gaan met de zilverstaven. Van de biljartkamer waar de roddels om de oren vlogen, het beruchte torentje - de spot waar er werd besloten welke BN'er die nacht werd 'vermoord' - tot aan de eetkamer, waar de kandidaten elke keer met minder spelers zaten: je kunt het allemaal zelf bezoeken. Het kasteel is namelijk een hotel én het is ook nog eens betaalbaar.

De Verraders Kasteel Erenstein

Het Middeleeuwse kasteel Erenstein staat in Kerkrade, Limburg. Hoe mooi het is, hoeven we natuurlijk niet meer te vertellen. Het is onderdeel van het Fletcher Hotel-Restaurant en er zijn in totaal 45 luxe hotelkamers, waaronder twaalf suites en een appartement. Plek zat dus! Wil je net zoals de kandidaten aan de grote eettafel ontbijten, of liever de omgeving verkennen op E-bikes - vanaf 33 euro breng je al een nacht door in het decor van De Verraders. En dan nog eens de kers op de taart: je kunt de locatie zelfs afhuren om te trouwen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder