Dit zijn alle Marvel-films die in 2021 uitkomen

Van Black Widow tot Spider-Man: No Way Home, dit zijn de nieuwkomers van dit jaar

Goed nieuws van Marvel Cinematic Universe! De aankomende jaren komen er maar liefst tien nieuwe superheld-avonturen aan. Nog beter nieuws: we kunnen zelfs al vier (!) films in onze agenda zetten voor dit jaar. Ga dus vooral nog even je geheugen opfrissen en op Disney+ alle Marvel-films die al uit zijn bingwatchen, en maak je op voor deze Marvel-films die in 2021 verschijnen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Black Widow

Releasedatum: 9 juli 2021

We wachten er al jaren op, maar het is dan eindelijk zo ver: de spionthriller Black Widow - waarin Scarlett Johansson de hoofdrol heeft - komt in juli 2021 uit. We krijgen een kijkje in het leven van Natasha Romanoff van vóór ze een Avenger werd. Ze wordt achtervolgd door een kracht die haar uit wil schakelen en wordt geconfronteerd met haar duistere verleden.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Releasedatum: 3 september 2021

Een gloednieuwe Marvel-film vol nieuwe personages staat voor 3 september op de planning. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings gaat over Shang-Chi, gespeeld door Simu Liu. Dit wordt de eerste Marvel-held van Aziatische afkomst. Jarenlang wordt Shang-Chi getraind om een moordenaar te worden, tot hij besluit om een normaal leven te leiden. Wanneer hij in het web van de 'Ten Rings' wordt gevangen, moet hij zijn verleden onder ogen komen.

Eternals

Releasedatum: 5 november 2021

Deze film werd eerder al uitgesteld vanwege de coronacrisis, maar komt er nu echt bijna aan. Een onsterfelijk buitenaards ras dat is gecreëerd door de Celestials, leeft al meer dan 7000 jaar in het geheim op de aarde. Ze komen samen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants. De rollen zijn verdeeld onder grote namen als Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani en Brian Tyree Henry.

Spider-Man: No Way Home

Releasedatum: 17 december 2021

De laatste Marvel-film die dit jaar uitkomt, wordt de nieuwe Spider-Man film. Spider-Man: No Way Home gaat op 17 december in première. Er is nog heel weinig bekend over de derde Spider-Man film. In de trailer geven Marvel Studios en Sony Pictures alleen de titel van de film en een teaser-foto vrij. Verder weten we dat Doctor Octopus de schurk is, die bovendien gespeeld wordt door Alfred Molina die deze rol zestien jaar geleden ook al op zich nam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder