Deze geliefde acteur verlaat Grey's Anatomy na maar liefst 12 jaar

Houd je vast, want dit ga je níet leuk vinden

Fans van Grey's Anatomy hebben een flinke klap te verduren. Eén van de acteurs, die al twaalf jaar en dus ook twaalf seizoenen meedraait, gaat de populaire ziekenhuisserie verlaten. Houd je vast, want dit ga je níet leuk vinden.

Jesse Williams verlaat Grey's Anatomy

Donderdagavond werd de nieuwste aflevering van Grey's Anatomy uitgezonden in de Verenigde Staten, waarna bekend werd gemaakt dat acteur Jesse Williams (39) binnenkort niet meer terugkeert. In de serie vertolkt hij al jaren de rol van Jackson Avery.

Grey's Anatomy Jackson Avery stopt

In een statement noemt Krista Vernoff de acteur een "buitengewone artiest en activist." "Het was een cadeautje om te zien hoe hij zich de afgelopen jaren ontwikkelde, zowel voor de camera's als daarbuiten," aldus de showrunner. "We gaan Jesse ontzettend missen en we gaan de jarenlang perfect gespeelde Jackson Avery missen."

Of Jesse zelf de beslissing heeft gemaakt om afscheid te nemen of dat de makers de knoop hebben doorgehakt, is niet duidelijk. Als we Deadline mogen geloven, liep het contract van de Grey's Anatomy-ster aan het einde van de huidige reeks (seizoen 17) af.

Seizoen 17 Grey's Anatomy

Begin dit jaar werden we door Videoland getrakteerd op zestien seizoenen van de hitserie. As we speak wordt de zeventiende reeks uitgezonden in de Verenigde Staten. Wanneer deze op de streamingsdienst komt te staan, is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat we een aantal bekende gezichten terug gaan zien: George O'Malley verschijnt opnieuw én Derek Shepherd is weer te zien in Grey's Anatomy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder