Alles wat we weten over seizoen 18 van Grey's Anatomy

Dít is wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen

Het leek er even op dat het doek zou vallen na zeventien seizoenen, maar niet is minder waar. De Amerikaanse ziekenhuisserie Grey's Anatomy gaat door, zo meldt The Hollywood Reporter. Dít is wat we tot nu toe weten over seizoen 18 van Grey's Anatomy.

Ellen Pompeo in Grey's Anatomy

De afgelopen jaren zijn er heel wat personages gekomen en vervolgens ook weer gegaan. Dat geldt echter niet voor hoofdrolspeler Ellen Pompeo, die al zestien jaar de rol van Meredith Grey speelt. Zij draagt de serie en heeft een grote invloed op het vervolg van de Grey's Anatomy. Zo heeft de vrouw achter de serie, Shonda Rimes, ooit afgesproken dat de serie stopt, wanneer Ellen Pompeo niet verder wil gaan.

Grey's Anatomy seizoen 18

Dat moment leek de afgelopen tijd steeds realistischer te worden. De 51-jarige actrice gaf meermaals in interviews aan nog niet zeker te weten of er een achttiende seizoen zou komen. Daarmee zou er na zestien jaar een einde aan Grey's Anatomy kunnen komen. Echter is het moment nog niet daar. Na goede salarisonderhandelingen, zo krijgt Ellen Pompeo volgens The Hollywood Reporter meer geld voor het komende seizoen, is de kogel nu door de kerk: er komt een nieuw seizoen mét Meredith Grey. De opnames gaan in het najaar van start en het is nog niet bekend wanneer de uitzendingen op tv verschijnen.

Jesse Williams stopt met Grey's Anatomy

Ook keren onder anderen Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Richard Webber) terug voor het nieuwe seizoen. Ook zij zitten er al vanaf 2005 bij en spelen dus al alle seizoenen in de serie. Wie in ieder geval niet terugkeert in het achttiende seizoen is all time man crush Jesse Williams (Jackson Avery). Jesse Williams maakte vorige week bekend dat hij stopt met Grey's Anatomy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder