Een astroloog tipt de Netflix-serie die bij jouw sterrenbeeld past

Extra fijn: deze series staan allemaal op Netflix!

the bold type
The Bold Type

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Alhoewel we Netflix al bijna helemaal uitgekeken hebben in de lockdown, is er toch nog meer dan genoeg kijkvoer te vinden. We betrappen onszelf er regelmatig op dat we eindeloos en doelloos door Netflix scrollen, op zoek naar een leuke serie om te kijken. Doe jij dat ook? Geen zorgen, we've got you. We hebben de beste series voor je uitgekozen die passen bij je sterrenbeeld. Zoek je sterrenbeeld op voor jouw persoonlijke serietip. Extra fijn: deze series staan allemaal op Netflix!

Ram - Sky Rojo

Deze nieuwe Spaanse serie is de perfecte match voor jou, Ram! Jouw kwaliteiten komen overeen met die van de hoofdpersonen: jullie zijn zelfverzekerd, nemen initiatief en hebben leiderschapskwaliteiten. Sky Rojo gaat over drie sterke vrouwen die het heft in eigen handen nemen nadat ze in een benauwde situatie terecht komen. Deze serie is een combi tussen actie en drama.

Stier - Down To Earth With Zac Efron

Zac Efron besloot de wereld te ontdekken zoals alleen echte levensgenieters dat doen met liefde voor de natuur. Down To Earth is een serie die delen van onze planeet laat zien waar we af en toe niet stil bij staan. De reisserie bestaat uit wellness, eten en de natuur - precies waar een Stier van houdt. Daarnaast worden de mooie kanten van het leven gewaardeerd en kan je lekker ontspannen op de bank ernaar kijken.

Tweelingen - Behind Her Eyes

De miniserie Behind Her Eyes zorgt ervoor dat jij je niet snel verveelt, Tweelingen. De serie is spannend, maar daarnaast ook een echte hersenkraker. De serie prikkelt je nieuwsgierigheid, gaat snel en heeft veel elementen. Ook kun je er nog iets van opsteken over astraal projecteren.

Kreeft - The Story Of Diana

Deze serie vertelt het ongelofelijke verhaal van de geliefde Lady Di. Jij bent je bewust van je emoties en kan je helemaal inleven in dit verhaal. Net zoals Diana Spencer zou je alles voor je familie doen. Het heeft alles waar je naar op zoek bent; ontroering, familie en echte gevoelens. Het programma kaart een zwaar onderwerp aan, maar is tegelijkertijd meeslepend. En: Diana was ook een Kreeft!

Leeuw - Selling Sunset

Drama, dure kleding en reality? Daar zeg jij natuurlijk geen nee tegen, Leeuw! In deze realityserie worden peperdure huizen verkocht door makelaars. De vrouwen worden op de voet gevolgd met een camera en dragen de mooiste outfits en duurste tassen. De roddels vliegen je om de oren en drama kan dus niet wegblijven. Eén voor één pakken ze gerust de spotlight terwijl ze zich ook nog eens in luxe begeven.

Maagd - Lupin

Analytisch, een vlotte babbel en oog voor detail. Zo zouden we Lupin als persoon en serie beschrijven, maar zo zouden we jou als Maagd ook typeren. Door alle details en plottwists in de serie wil je steeds maar blijven kijken. De hoofdpersoon is enorm loyaal. Hij zou door het vuur gaan voor de mensen die dichtbij hem staan - net als jij, Maagd.

Weegschaal - Outlander

Een liefdesdrama? Say no more. Dat jij verliefd bent op liefde en stiekem ook wel van drama houdt, is eigenlijk geen geheim meer. En dat je geniet van de mooie dingen in het leven kan niemand je kwalijk nemen. Outlander is een goeie match voor jou. De serie is gebaseerd op een reeks boeken die zowel sensueel als meeslepend zijn. De romantiek spat er vanaf.

Schorpioen - Chilling Adventures Of Sabrina

Tijd om je innerlijke witch naar boven te halen! Met jouw interesse in het occultisme en je behoefte om de diepte in te gaan is de serie Chilling Adventures Of Sabrina echt iets voor jou, Schorpioen. De serie is humoristisch, magisch en af en toe een beetje absurd.

Boogschutter - The Bold Type

In The Bold Type werken drie vriendinnen in New York bij een modetijdschrift. De dramaserie kaart alledaagse en maatschappelijke problemen aan op een luchtige manier. De karakters zijn vurig, optimistisch en enthousiast. Meningen worden zonder moeite gedeeld. Het geeft je nieuwe inzichten en laat een gevoel van vrijheid achter dat je eerst niet had. Klein risico bij het kijken van deze serie: je wil gegarandeerd naar New York!

Steenbok - The Queen’s Gambit

Een serie met een sterke vrouwelijke hoofdpersoon die volledig gefocust is op haar doel - daar kan jij jezelf wel in herkennen. The Queen’s Gambit gaat over een vrouw die door haar schaaktalent op de sociale ladder weet te klimmen en status bereikt terwijl ze ondertussen worstelt met haar verslaving. Haar discipline en doorzettingsvermogen zijn ongekend. Dit is herkenbaar voor jou, Steenbok. Daarnaast prikkelt de serie je ook nog eens op intellectueel gebied.

Waterman - The Way Of The Househusband

Jij pakt de dingen graag anders aan. De nieuwe anime serie The Way Of The Househusband vertelt een absurd verhaal waar van alles wat inzit. De serie is excentriek, kijkt snel weg en houdt je aandacht vast. Het is anders dan de meeste series en is net iets anders dan je gewend bent. Past dus perfect bij jou, Waterman!

Vissen - Shadow And Bone

Magie, spiritualiteit en fantasie. De fantasy-serie Shadow And Bone gaat over onvoorwaardelijke vriendschap en liefde. De hoofdpersoon inspireert de mensen om haar heen - net als jij, Vissen! Dit is een serie waar je je helemaal in kunt verliezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie