La Casa de Papel seizoen 5: releasedatum, trailer en cast

Fans van de Spaanse hitserie La Casa de Papel moeten nog heel even geduld hebben

Het einde van La Casa de Papel komt in zicht. Maar voordat het zover is en de bendeleden hun rode pak en maskers opbergen, hebben we van Netflix eerst nog het vijfde en tevens laatste seizoen tegoed. Door het coronavirus liep de serie enorm wat vertraging op, maar binnenkort is het eindelijk zover. Over drie maanden kunnen we seizoen vijf van La Casa de Papel echt gaan bingewatchen! De eerste beelden zijn inmiddels vrijgegeven.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

La Casa de Papel seizoen 5 releasedatum

Circa een jaar na het vierde seizoen met acht afleveringen op Netflix verscheen, is de releasedatum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel nu bekendgemaakt. Op 3 september zal het eerste deel van het laatste seizoen op de streamingsdienst te zien zijn. Het vijfde seizoen is in twee delen opgesplitst, waardoor we in september alleen de eerste vijf afleveringen te zien krijgen. Drie maanden later, op 3 december om precies te zijn, verschijnen de laatste vijf afleveringen op Netflix.

La Casa de Papel seizoen 5 cast

Het lijkt erop dat er voor het vijfde seizoen geen nieuwe castleden gestrikt zijn. De afgelopen seizoenen kwamen er steeds meer castleden bij. Echter namen we ook afscheid van een paar personages. Zo zijn in de afgelopen seizoenen onder anderen Moscow, Oslo, Berlin en Nairobi overleden.

La Casa de Papel seizoen 5 trailer

Een echte duidelijke trailer van seizoen vijf van La Casa de Papel is er helaas nog niet. Wel kregen we eerder een video waarin de releasedatum werd vrijgegeven voor een voorproefje van de strijd die we kunnen verwachten. Na de teaser krijgen we nu zelfs nog meer inzicht in de serie: Netflix heeft zojuist nieuwe beelden vrijgegeven. Zo te zien staat er ons nog een hele strijd te wachten. De grote vraag luidt dan ook: hoe komt de groep hier bovenop? Check de nieuwe beelden hieronder.

la casa de papel ss5
Manolo Pavón/NetflixNetflix
la casa de papel ss5
Tamara Arranz/NetflixNetflix
la casa de papel ss5
Tamara Arranz/NetflixNetflix
la casa de papel ss5
Tamara Arranz/NetflixNetflix
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder