Startdatum seizoen 2 Like Monica op Videoland bekend

Je hoeft nog maar heel even geduld hebben

monica geuze voor like monica
Jasper Rens van Es

In het nieuwe seizoen van Love Island moeten we Monica Geuze helaas missen, maar vanaf volgende week is ze na een jaar weer terug met haar eigen show op Videoland. Het tweede seizoen van Like Monica is een feit en inmiddels is ook de startdatum door Monica herself bekendgemaakt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Seizoen 2 Like Monica

In haar vlog liet Monica Geuze al weten dat ze volop bezig zijn met het draaien van het tweede seizoen van Like Monica op Videoland. Eén van de dingen die in dit seizoen centraal zal staan is de verbouwing van Monica's droomhuis in het centrum van Amsterdam. Hier zal ze binnenkort samen met haar grote liefde Robbert Kroese en tweejarige dochter Zara-Lizzy gaan wonen.

Monica Geuze vriend

Waar het eerste seizoen haar nieuwe relatie met Robbert en het verdriet om de breuk met ex en vader van Zara-Lizzy, Lars Veldwijk, nog een groot onderdeel van de serie waren, liet Monica Geuze onlangs in haar vlog weten dat het nieuwe seizoen van Like Monica een stuk positiever en gezelliger zal zijn.

Seizoen 2 Temptation Island: Love or Leave

Naast het tweede seizoen van Like Monica zal Monica dit jaar ook nog Temptation Island: Love or Leave voor Videoland gaan opnemen. Deze zomer zal niet goede vriend Kaj Gorgels naast haar staan, maar krijgt ze gezelschap van Viktor Verhulst. Dit keer doen er aan het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave niet alleen Nederlanders mee, maar zijn ook Belgische koppels en singles van de partij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder