Het lijkt erop dat de eerste deelnemer van Expeditie Robinson 2021 bekend is

Deze BN'er maakt zichzelf héél verdacht op social media

expeditie robinson
Expeditie Robinson

Al eerder kregen we het goede nieuws te horen dat Expeditie Robinson 2021 een feit is. De crew en kandidaten gaan weer op reis en deze keer in Europa. Wie er precies deelnemen aan Expeditie Robinson 2021 is nog een groot geheim, maar er wordt - zoals ieder jaar het geval is - volop gespeculeerd. En één naam komt wel heel vaak naar voren.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Expeditie Robinson 2021

Door het coronavirus kon Expeditie Robinson vorig jaar niet doorgaan. Dit jaar hebben de makers van het tv-programma toch een oplossing weten te vinden: de deelnemers gaan naar een locatie in Europa. Welke BN'ers dit seizoen meedoen, is nog niet bekend, maar hold up... Er is een aantal aanwijzingen waardoor fans denken dat Défano Holwijn de eerste BN'er is die deelneemt aan de 21ste editie van Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson Défano Holwijn

Volgens fans maakt de bekende YouTuber Défano Holwijn zich verdacht op social media. Zo post hij al een tijdje alleen maar eerder gemaakte foto's op Instagram. Als je meedoet aan het programma mag je natuurlijk je telefoon niet meenemen. Foto's inplannen is dan een slimme set - alhoewel fans het soms toch doorhebben. Een fan stuurde Défano een bericht op Instagram met de vraag of hij deelneemt aan Expeditie Robinson of Wie Is De Mol?. De fan vraagt of hij een foto wil maken van een nieuwsbericht van vandaag, zodat de YouTuber kan bewijzen dat hij wél zelf actief is op Instagram. Het resultaat? De fan wordt geblokkeerd op Instagram. Oeps, verraadt Défano - of degene die zijn IG beheert - zichzelf hiermee?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder