Zien: de trailer van de Keeping Up with the Kardashians-reünie is hier

Vragen waar we altijd nog antwoord op wilden - ze komen allemaal aan bod in de reünie

kuwtk
Emma McIntyre/E! EntertainmentGetty Images

Na veertien jaar Keeping Up with the Kardashians lieten de reality-sterren eerder weten dat ze het voor gezien houden. Het twintigste seizoen is dan ook het laatste seizoen van KUWTK. Het is nog niet helemaal voorbij. De Kardashian-Jenner clan heeft iets speciaals voor ons in petto: the reunion. Dit is alles wat we weten over de KUWTK-reünie.

Keeping Up with the Kardashians reünie

De afgelopen twintig seizoenen hebben vele fans op hun beeldscherm mogen genieten van alle ins en outs van de wereldberoemde familie. Van relaties en huwelijken tot aan geboortes. Niks was te gek in de serie. Maar ook hier geldt: er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De Kardashians zouden de Kardashians niet zijn als ze de show niet zouden afsluiten met een extra aflever... ahum, twee extra afleveringen. En dat doen ze ook, maar dan net iets anders dan normaal, namelijk in een talkshow.

KUWTK reünie

In de reünie neemt de hele Kar-Jenner familie (behalve Rob) - Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner en Scott Disick - plaats op de bank bij Andy Cohen. Ze blikken terug op de afgelopen twintig seizoenen en snijden moeilijke onderwerpen aan. Zo zien we in de trailer dat Andy aan Kourtney en Scott vraagt of ze denken dat hun relatie anders zou zijn gelopen als er niet zoveel over was gesproken in de show.

KUWTK-reünie releasedatum

De KUWTK-reünie is verspreid over twee afleveringen (vermoedelijk omdat er te veel juice was voor één aflevering). De eerste aflevering wordt op 17 juni uitgezonden op Hulu. Voor de tweede aflevering is er nog geen datum bekend. Wanneer we de reünie in Nederland kunnen zien is nog even afwachten.

KUWTK-reünie trailer

Het goede nieuws is dat we wel al een tipje van de sluier kunnen lichten. De nieuwe trailer van de reünie is hier - en ja, die ziet er veelbelovend uit. Benieuwd naar de eerste beelden? Kijk dan snel de trailer hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder