Maak kennis met de verleiders van Temptation Island VIPS

Een HNTM-kandidaat, een Angelina Jolie look-a-like en twee modellen

temptation-island-vips-vier-verleiders
Temptation Island VIPS

De presentatoren, de koppels en nu ook de verleiders van Temptation Island VIPS zijn bekend. Althans, vier van hen: twee vrouwen, twee mannen.

Wie o wie gaan het Ruud, Rowena, Rosanna, Niels, Donny, Amijé, Stefano en Gelina lastig maken in Mexico? We stellen de VIPS aan je voor.

vier-verleiders-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS
1 van 4
Fabiola

Fabiola ken je van Holland's Next Top Model 2017, het seizoen waarin voor het eerst ook mannen meededen. Ze moest de model mansion in de eerste aflevering helaas alweer verlaten. Wie weet gaat ze er op Temptation Island wel met de hoofdprijs vandoor: Donny Roelvink, of Ruud?

vier-verleiders-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS
2 van 4
Dorien Rose

De 34-jarige Dorien Rose is filmmaker, actrice en model. Ze speelde onder andere in de film Moordwijven en in series als Voetbalvrouwen en Gooische Vrouwen. Wie nu denkt: Dorien heeft iets weg van Angelina Jolie. Klopt. Ze staat bekend als de internationale look a like van de Tomb Raider-actrice.

vier-verleiders-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS
3 van 4
Thies

Thies is, voor zover dat niet al duidelijk wordt op de foto, een Nederlands model. Daarnaast studeert hij online marketing.

vier-verleiders-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS
4 van 4
Vinz Hiemstra

De 28-jarige Vinz is ook model, maar dan binnen een bepaalde niche: hij is tattoomodel. We voorspellen dat Vinz wel eens de temptation van Rosanna kan zijn. Al heeft Rosanna al wel een beetje verklapt dat zij en Niels de herkansing van Temptation Island overleefd hebben.


Temptation Island VIPS is vanaf 7 juni te zien bij Videoland.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io