Deze nieuwe series lijken als twee druppels water op Gossip Girl

Eindelijk ligt een nieuwe verslaving op de loer!

nieuwe-series-gossip-girl
Gossip Girl

Gossip Girl-fans opgelet: er zijn alweer een aantal nieuwe series die eenzelfde soort verhaallijn hebben als die van Gossip Girl (die je inmiddels al zo’n 6 keer hebt gezien).

We kennen natuurlijk al de look-a-likes Pretty Little Liars en Riverdale, maar Netflix houdt het hier niet bij. En ook HBO blijkt een zender te zijn waar series over rijke tieners prima passen. Vergeet dus vooral niet de volgende series lekker te bingewatchen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dynasty
Dynasty

Vraag je ouders of ze Dynasty kennen en ze zeggen gegarandeerd ja. Alleen bedoelen we deze keer niet de serie uit de jaren ’80, maar de remake die zich in het heden afspeelt en binnenkort op Netflix uitkomt.

De serie gaat opnieuw over twee steenrijke families, die uiteraard met elkaar in de clinch liggen over geld, kinderen en andere zaken. Intussen komt natuurlijk een hoop seks, overspel en drugs voorbij.

Dynasty zal in Amerika waarschijnlijk in het najaar te zien zijn. Voor ons is de serie waarschijnlijk in 2018 op Netflix te zien.

2 Famous in Love
Famous in Love

De makers van Pretty Little Liars komen met een nieuwe tienerserie, genaamd Famous in Love. De show is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rebecca Serle, waarin Paige gevolgd wordt (gespeeld door Bella Thorne), een jonge actrice die het wil gaan maken in Hollywood. Niet geheel onverwacht komt ze op haar weg naar de roem allemaal obstakels tegen.

Een beetje Gossip Girl-saus hier en daar, en je zult zien: dit is je nieuwe verslaving. De serie is te zien op HBO.

3 Prep
Curtis Sittenfeld

Gossip Girl is jarenlang het grote succes geweest van Netflix. HBO probeert dat nu te evenaren door met een soortgelijke serie te komen, Prep. Het boek, dat in 2005 uitkwam, gaat over een meisje uit Midwest Amerika dat naar een chique kostschool gaat in New Engeland.

Je raadt het al: daar komt ze in aanraking met een hoop rijkeluiskinderen. Ze aanschouwt vanaf de zijlijn hoe de elite leeft, en raakt smoorverliefd. Alle ingrediënten voor een succesvolle serie.

We zullen echter wel nog even moeten wachten totdat we de serie kunnen kijken. Het is nog niet bekend wanneer de producers beginnen met casten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder