7x TLC programma's die je moét zien tijdens de Holiday Marathons

Met onder andere 90 Days to Wed: Before the 90 Days en Keeping up With the Kardashians

tlc-programmas-tijdens-feestdagen
TLC

Kerst betekent familie, diners en… veel vrije tijd. En hoe kun je die beter besteden dan met een goede serie, wanneer het te koud is om naar buiten te gaan? Televisiekanaal TLC snapt onze behoefte en komt vanaf 18 december met Holiday Marathons. Het doet ons denken aan die fijne tijd toen we na school voor de televisie ploften om marathons te kijken van onze favoriete reality series.

Zit tijdens de kerstperiode vanaf 11.00 uur klaar voor de fijnste series. Zo bekijk je 90 Days to Wed: Before the 90 Days. Een programma over liefde. Need we say more? In de productie worden 6 Amerikanen gevolgd, die via het internet verliefd zijn geworden op iemand die heel ver weg woont.

Bekijk alle series hieronder. Laat die sneeuw maar komen. All we want for christmas is een goede televisieverbinding.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 90 Days To Wed: Before The 90 Day
TLC

In het programma worden mensen gevolgd, terwijl ze de wereld over reizen om hun geliefde voor het eerst te ontmoeten. Overwinnen ze de cultuurverschillen, taalbarrières en leeftijdsverschillen?

Extra leuk: in één van de afleveringen stapt de 42-jarige Darcey op het vliegtuig naar Schiphol om de Amsterdamse personal trainer Jesse voor het eerst te ontmoeten. Jesse is pas 24, maar zegt dat hij wel op oudere vrouwen valt, omdat hij zich met al zijn levenservaring ook veel ouder voelt. Darcey weet op voorhand zeker dat Jesse de nieuwe stiefvader voor haar twee tienerdochters kan worden. Jesse zelf is wat realistischer en nuchterder. Kan en wil hij voldoen aan de wens van Darcey om zich te verloven? Darcey blijft maar liefst zes weken in Nederland. Is dat voldoende om elkaar te leren kennen?

Het verschil tussen de nuchtere Jesse en de uitbundige Darcey kan bijna niet groter. Maar ook daar is Jesse vrij nuchter onder. Hij ziet het als een cultuurverschilletje waarbij Amerikanen nu eenmaal wat extremer zijn in hun uitingen dan de gereserveerde Nederlanders.

Lastiger is misschien wel dat Darcey erg impulsief en chaotisch is, terwijl ex-militair Jesse juist erg geordend en gedisciplineerd is. Een heikel punt is ook dat Darcey hoge verwachtingen heeft van deze trip en er eigenlijk vanuit gaat dat Jesse haar ten huwelijk vraagt in die zes weken.

Jesse ziet het meer als een proefperiode waarin ze elkaar gewoon beter gaan leren kennen, met de kans dat het op niks uit loopt. “Ik heb haar vooraf gezegd dat ze niet te veel verwachtingen moet hebben.” Maar daar heeft Darcey duidelijk geen boodschap aan, ze weet absoluut dat dit de man van haar dromen is. Zeker als ze hem in levenden lijve ontmoet en hij haar helemaal het hof maakt.

2 Louisa en Rosanna, Onze Transgender Liefde
TLC

TLC geeft ook een inkijkje in het leven van een Limburgs transgenderkoppel in het programma Louisa en Rosanna, Onze Transgender Liefde. In de afleveringen gaat het koppel op zoek naar informatie over de zigeuner-roots van Louisa. Ze besluiten op reis te gaan langs verschillende landen in Europa om de verschillende zigeuner-culturen te leren kennen.

Deze aflevering is er één uit het vorige seizoen.

3 Say Yes To The Dress Benelux
TLC

Randy komt terug naar de Benelux! Na het succesvolle eerste seizoen van Say Yes To The Dress Benelux kon een tweede seizoen niet uitblijven. De beroemde bruidsexpert en jurkengoeroe gaat opnieuw naar de bruidswinkel Koonings The Wedding Palace in Deurne. Daar helpt hij Nederlandse en Vlaamse bruiden bij het vinden van hun droomjurk.

4 Will & Grace
TLC

Grote kans dat je het kent: het duo Will & Grace. Ook deze kerst is het bekende appartement, de knappe Will, Grace met haar atelier en de blije Jack en dronken Karen te zien bij TLC.

De vier zijn al een tijdje terug op tv met het negende seizoen - na een pauze van tien jaar! En daar komt nu een speciale kerstaflevering bij. Lees hier hoe Will & Grace een hilarische draai geven aan het kerstverhaal van Scrooge.

5 Little People Big World
TLC

Kleine kinderen worden groot. En dat geldt ook voor de Roloffs familie, hoewel die voor een groot deel uit letterlijk kleine mensen bestaat. Zoon Jeremy is nog maar net getrouwd, maar de trouwerij van tweelingbroer Zach en zijn verloofde Tori staat al weer op de planning.

Ondertussen maakt de jongste zoon Jacob aanstalten het ouderlijk huis te verlaten, waardoor het voor moeder Amy wel erg eenzaam wordt. Ze leeft immers nog steeds gescheiden van Matt, hoewel ze nog niet officieel uit elkaar zijn. In dit nieuwe seizoen van Little People, Big World staan ze voor een belangrijke beslissing: gaan ze definitief scheiden of kunnen ze hun 27-jarige huwelijk nog redden?

6 Meet the Putmans
TLC

Wil je weten hoe het is om met 25 mensen onder één dak te wonen? Dan is het tijd om de Putmans te ontmoeten.

Deze familie van drie generaties leeft allemaal in hetzelfde huis in Michigan. In de nieuwe hilarische serie Meet The Putmans is te zien hoe zij zich redden in een huis met slechts twee badkamers, één wasmachine en één droger. Leidt dit tot chaos of gezelligheid of juist een combinatie van beide? De Putmans doen ook nog eens alles gezamenlijk: van boodschappen halen in hun 30-persoons autobus tot het dagelijks koken van een immense maaltijd.

7 Keeping Up With The Kardashians
TLC

Het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians is dramatischer dan ooit en neemt de kijkers mee in de verhalen achter de headlines die het nieuws domineren.

In dit seizoen verwelkomt de familie een nieuwe baby, krijgen de Kardashians te maken met veel veranderingen en wordt hun veerkracht getest door heftige tegenslagen. De start van een nieuwe liefde doet Khloé overwegen om haar relatie met Caitlyn, die al ruim twee decennia een belangrijk onderdeel van haar leven is geweest, te herstellen.

Ondertussen bereidt Rob zich voor op de belangrijkste rol van zijn leven: het ouderschap. Hij realiseert zich dat hij een betere band met zijn familie moet hebben, om de beste vader te kunnen zijn voor zijn dochter.

Ook verenigt de familie zich om Kim te steunen in de nasleep van de angstaanjagende overval in Parijs waarbij voor 10 miljoen dollar aan sieraden werd buitgemaakt. Hiermee bewijzen de Kardashians dat zij samen zelfs de meest traumatische en uitdagende omstandigheden kunnen overwinnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder