Deze 11 films die je vroeger altijd keek staan nu op Netflix

Nog steeds even leuk

films-vroeger-netflix
Mean Girls

Stapels DVD’s hadden we vroeger met onze favoriete films. Clueless, Mean Girls en ga zo maar door. We verslonden ze stuk voor stuk. Hoewel we al die films minstens tien keer hebben bekeken, willen we ze af en toe (lees: wekelijks) nogmaals kijken. Gelukkig hebben we inmiddels streamingdiensten waarop we al deze films kunnen bekijken.

De dozen met DVD’s kun je veilig op zolder laten staan, want deze childhoodmovies staan nu op Netflix:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mean Girls
Mean Girls

Een film vol 'wijze lessen': de gemene meiden op school zijn niet zo zelfverzekerd als ze lijken en uitspraken die je nog steeds vaak op Instagram tegenkomt: 'On Wednesdays we wear pink' en 'You can’t sit with us!'

2 Clueless
Clueless

Dankzij deze klassieke nineties-film leerden we onze eerste modelessen. We verlangen nog steeds massaal naar zo’n computer die Cher had om haar kleding uit te kiezen.

3 She's the man
She's the man

Een meisje dat laat zien dat vrouwen niet onder doen aan mannen en een jonge Channing Tatum die de film nog wat opleukt.

4 Greace
Greace

De zomer van 1958 is de zomer van Danny Zuko en Sandy. Een film waarin een keurig, schattig meisje verliefd wordt op een bad boy (cause don’t we all?).

5 The Perfect Man
The Perfect Man

Alle films met Hilary Duff hadden we bij elkaar verzameld. Helaas staat niet de hele verzameling op Netflix, maar deze all time favorite, waarin een tiener haar moeder aan de liefde helpt, gelukkig wel.

6 Honey
Honey

Jessica Alba was onze ultieme girlcrush van vroeger. Hoe knap is die vrouw? En dan kan ze nog dansen ook. Genoeg reden om van deze film te houden.

7 Billy Elliot
Billy Elliot

Een klein jongetje ruilt de boksschool in voor balletlessen en krijgt de kans om met zijn nieuwe talent de top te bereiken. Dare to be different.

8 Sydney White
Sydney White

Het verhaal van Sneeuwwitje dat zich afspeelt op een Amerikaanse schoolcampus mét Amanda Bynes.

9 Step Up
Step Up

Onze all time favorite dansfilm met niemand minder dan Channing Tatum. Jenna en Channing zijn dan helaas niet meer bij elkaar, maar op de liefde tussen Tyler en Nora kunnen we altijd terugvallen.

10 H2O
H20

Wie wilde er nu geen zeemeermin zijn? Rikki, Cleo en Isabella bewijzen dat het leven van een zeemeermin niet altijd even makkelijk is.

11 It’s A Boy Girl Thing
It’s A Boy Girl Thing

Het leven van een tiener is al lastig op zich. Als je dan ook nog eens in het lichaam terechtkomt van iemand die je haat én van het andere geslacht is, wordt het al helemaal verwarrend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder