Bijna alles al gezien op Netflix? 8 films waarbij de kans groot is van niet

Voor iedereen die zichzelf regelmatig "al gezien" hoort zeggen

netflix-films-nog-niet-gezien
That Awkward Moment

Lichtelijk verslaafd aan Netflix? Dan heb je vast het merendeel van de films al gezien. Gelukkig zijn er ook genoeg exemplaren die niet extreem bekend, maar wel zeker de moeite waard zijn. Glamour tipt acht films die je kunt kijken als je op zoek bent naar iets nieuws.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Limitless
Limitless

In de Amerikaanse sciencefiction-thriller zien we Bradley Cooper als nobody die opeens somebody wordt door een speciale drug. Met één pil herinnert hij zich alles wat hij ooit heeft gehoord, gelezen of gezien en kan hij zijn volledige hersencapaciteit gebruiken.

2 Date Night
Date Night

Steve Carell en Tina Fey spelen een getrouwd stel dat eindelijk weer één romantische avond voor henzelf wil hebben. Wanneer ze bij een fancy restaurant de reservering nemen van een stel dat niet komt opdagen, worden ze door anderen voor dat stel aangezien. Ietwat problematisch, want iedereen lijkt dat stel dood te willen.

3 You Get Me
You Get Me

Een tiener raakt na een onenightstand gevaarlijk geobsedeerd door een jongen, die al een vriendin heeft. Bella Thorne speelt de rol van psycho vol overgave in de thriller You Get Me.

4 The Accidental Husband
The Accidental Husband

Uma Thurman speelt de rol van een presentatrice van een radioprogramma waarin ze vrouwen advies geeft over hun liefdeslevens. Haar eigen liefdesleven heeft ze al helemaal uitgestippeld. Tot een brandweerman opeens wraak neemt omdat zijn vriendin hem dumpte door het radioprogramma.

5 Did You Hear About The Morgans?
Did You Hear About The Morgans?

Hugh Grant en Sarah Jessica Parker spelen in de zwarte komedie. De twee hebben behoorlijk wat relatieproblemen, maar zijn gedwongen samen onder te duiken wanneer ze getuigen zijn van een moord.

6 Friends With Money
Friends With Money

Jennifer Aniston speelt de rol van een single schoonmaakster die met weinig geld rond moet komen. Haar rijke vriendinnen hebben daar geen last van. Zij hebben dan weer heel andere problemen.

7 Why Did I Get Married?
Why Did I Get Married?

Een komische drama-film met onder anderen Janet Jackson in de hoofdrol. Het verhaal gaat om de problemen die relaties in de moderne tijd met zich meebrengen.

8 That Awkward Moment
That Awkward Moment

Een romantische komedie met Zac Efron in de hoofdrol. Need we say more?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder