Alle series al gezien op Netflix? Nee hoor, kijk maar naar deze 11

De series zijn minder bekend, maar daarom niet minder goed

series-netflix-nog-niet-gezien
The 100

Is je Netflix-verslaving een béétje uit de hand gelopen? Dan ben je vast (wanhopig) op zoek naar nieuw bingewatch-materiaal. Naast de megapopulaire series die bijna iedereen gezien heeft, biedt Netflix ook genoeg series die minder bekend, maar zeker het kijken waard zijn. Ready, set, bingewatch!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Under the Dome
Under the Dome

Een sciencefiction-dramaserie over een fictief plaatsje in de Verenigde Staten. Chester’s Mill wordt plotseling omringd door een enorme koepel. Niemand kan de stad nog in of uit. Het resultaat: paniek en chaos.

2 Outlander
Outlander

Een Britse vrouw die na de Tweede Wereldoorlog op huwelijksreis naar Schotland gaat en daar plotseling terechtkomt in het jaar 1743. Ze ontmoet daar de Britse voorvader van haar echtgenoot én een Schotse Hooglander op wie ze verliefd wordt.

3 The 100
The 100

De aarde is verwoest en onleefbaar na een nucleaire oorlog. Bijna 100 jaar later worden honderd jongeren vanuit de ruimtestations van de overlevenden terug naar de aarde gestuurd, om te testen of deze weer bewoonbaar is. Als de honderd jongeren aankomen op aarde, blijken ze niet alleen te zijn.

4 Limitless
Limitless

Deze Amerikaanse comedy-drama is gebaseerd op de gelijknamige film Limitless. De serie focust op Brian Finch, die in aanraking komt met een mysterieuze drug die ervoor zorgt dat hij al zijn hersencapaciteit gebruikt. Alle kennis die hij met behulp van de drug heeft, zet hij in om de FBI te helpen.

5 The Get Down
The Get Down

Een groep jongeren probeert The Bronx van 1977 te overleven. Het is de plek waar hip-hop en disco ontstaat en bloeit. De vijf jongens worden samen The Get Down Brothers in een poging het te maken in de muziekwereld.

6 3%
3%

In de Braziliaanse thriller 3% wordt een toekomstbeeld geschetst. Mensen wonen in armoede, maar krijgen wanneer ze 20 jaar oud zijn de kans om naar een betere wereld te gaan. Moeten ze wel allerlei verschillende en vaak gruwelijke tests doorstaan.

7 Girlboss
Girlboss

De 23-jarige Sophia wordt telkens weer ontslagen door haar werkgevers. Wanneer ze een vintage moterjack op de kop tikt en met dikke winst doorverkoopt, besluit ze haar eigen online business Nasty Gal te starten.

8 Queen of the South
Queen of the South

Een Amerikaanse drama-thriller over de strijd van drugskartels en één persoon die daar tussenin staat en probeert te overleven.

9 Don’t Trust the B- in Apartment 23
Don’t Trust the B- in Apartment 23

June verhuist naar New York City voor een nieuwe baan. Wanneer ze daar aankomt, blijkt de baan niet langer te bestaan en moet ze noodgedwongen intrekken bij Chloe, die bekend staat als de ‘bitch’ van appartement 23.

10 Elementary
Elementary

Een Amerikaanse misdaadserie over het bekende personage Sherlock Holmes. Het genie is in een modern jasje gestoken: Sherlock is net hersteld van een drugsverslaving. De voormalig chirurg Joan Watson moet op hem letten, terwijl hij de locale politie helpt moordzaken op te lossen.

11 The Client List
The Client List

In de Amerikaanse televisieserie The Client List zien we Jennifer Love Hewitt als Riley, die haar schulden probeert af te lossen door mannen te masseren. Alleen blijkt de zaak nét iets meer te bieden dan alleen een massage.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder