De serie 'Chilling Adventures of Sabrina' (oftewel de nieuwe 'Riverdale') komt in oktober op Netflix

Dit is alles wat we weten over de serie

chilling-adventures-of-sabrina-oktober-netflix
Riverdale

Vorig jaar werd bekend dat de makers van Riverdale met een nieuwe serie komen: Chilling Adventures of Sabrina. Bij kijkers van de old school serie Sabrina The Teenage Witch gaat nu vast en zeker een belletje rinkelen. De twee series zijn allebei gebaseerd op dezelfde stripverhalen over Sabrina, die zowel een tiener, als een heks is.

Al héél gauw
Goed nieuws voor iedereen die een Netflix-account heeft (don’t we all?). Het eerste seizoen van de Chilling Adventures of Sabrina verschijnt al héél snel op de streamingdienst. De releasedatum staat voor 26 oktober. Dan zijn de eerste tien afleveringen van de serie te bekijken.

Archie Comics
Grote kans dat Riverdale-fans deze serie wel zien zitten. Zowel de verhalen van Archie en zijn vrienden, als de avonturen van tienerheks Sabrina zijn afkomstig uit de Archie Comics. Beide series zijn geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. De makers en Netflix verwachten duidelijk dat Sabrina succesvol wordt, want er staat ook al een tweede seizoen voor de serie gepland.

Personages
Benieuwd naar de rolverdeling? We zetten de belangrijkste personages voor je onder elkaar.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sabrina
Dit bericht bekijken op Instagram

Party time.

Een bericht gedeeld door Kiernan Shipka (@kiernanshipka) op

De rol van Sabrina is net iets duisterder dan in 'Sabrina the Teenage Witch' en wordt gespeeld door Kiernan Shipka (ook wel bekend als Sally Draper in Mad Men).

2 Harvey

Ross Lynch wordt Sabrina’s vriendje, Harvey.

3 Tante Hilda

Één van de tantes bij wie Sabrina woont, heks Hilda, wordt gespeeld door Lucy Davis (rechts op de afbeelding).

4 Tante Zelda

De andere tante die de voogdij over Sabrina krijgt, is Zelda. Actrice Miranda Otto neemt deze rol op zich. Ze heeft helaas geen Instagram, maar is wel al te zien in de sneak peek die Lucy Davis deelt.

5 Salem
Twitter

Last but definitely not least: de pratende kat Salem, die gelukkig ook weer van de partij is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder