De definitieve (of toch niet?) eindbalans: de relatiestatussen van de koppels van Temptation Island VIPS

Wie hebben de tempation officieel overleefd?

relatiestatussen-koppels-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Dat was het dan: Temptation Island VIPS is voorbij. Na een hoop tranen, choquerende beelden en (letterlijk) vuurwerk verscheen vandaag de allerlaatste aflevering op Videoland. De aflevering duurt drie kwartier, maar we willen eigenlijk maar één ding weten (of beter gezegd: vier dingen): welke koppels hebben Temptation overleefd?

De acht deelnemers maken een maand na dato de balans op: hoe kijken ze terug op hun Temptation-avontuur, hebben ze spijt en zijn ze nog samen met degene met wie ze het programma ingingen? Voor iedereen die de laatste aflevering nog wil kijken: hieronder spoilers! En voor iedereen die nieuwsgierig is naar de afloop: we zetten de eindresultaten (al dan niet heel duidelijk) voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ruud en Rowena
Temptation Island VIPS

Iedereen die het laatste kampvuur van Ruud en Rowena zag, weet dat zij Mexico verlieten als stel. Hoe het nu met ze gaat? Rowena: “Hij is de man van m’n dromen.” Ruud: “Zij is de vrouw van m’n leven.” Duidelijk, toch?

De twee nemen een volgende stap in hun relatie: ze gaan op huizenjacht. En wanneer ze daar een kinderkamer voorbij zien komen, lijken de eierstokken van Rowena toch wel even te rammelen..

2 Niels en Rosanna
Temptation Island VIPS

Het tweede Temptation-avontuur van Niels en Rosanna ging niet helemaal zoals gepland. Afspraken werden links en rechts verbroken. De twee verklaarden in Mexico al voor de camera dat het uit was. Een maand lijkt de situatie onveranderd.

Rosanna: “’Niels heeft mij echt gekwetst. Ik dacht dat hij de perfecte man voor mij was, maar hij heeft me teleurgesteld.” Een paar beelden later zien we Niels, die op een romantische date gaat met, jawel, Fabiola. Lijkt een duidelijk verhaal, toch?

Niet dus. Ondertussen weten we dat het tussen Niels en Fabiola niks geworden is. Sterker nog, Rosanna en Niels maakten vandaag bekend wat hun relatiestatus op dit moment is. Je raadt het al: de twee zijn weer samen. Tja, ze kunnen niet (met en niet) zonder elkaar.

3 Donny en Amijé
Temptation Island VIPS

Donny en Amijé verlieten Mexico vol verwarring. Hoe Donny nu op zijn ervaring met verleider Danique terugkijkt? “Toen ik daar was, zat ik met mijn hoofd in de wolken. Ik leefde in een bubbel en ging echt nadenken over dingen. Danique was er voor me op dat moment.”

Met alle gevolgen van dien. Amije laat weten dat hun relatie voorbij is: “Het is klaar tussen Donny en mij. Dus ik hoef eigenlijk ook niet te weten wat hij nu allemaal aan het doen is en met wie.”

Laten we eerlijk zijn: dat willen wij wel weten. Beter gezegd, dat weten we al. Danique verspreekt zich in een interview met de Telegraaf en wat blijkt? Zij en Donny hadden ná Temptation Island – dus in Nederland – sex.

4 Stefano en Gelina
Temptation Island VIPS

Stefano en Gelina: een geval apart. Wij moeten – twee weken na het incident – nog steeds bijkomen van Stefano’s slippertje met Zwanetta op de allerlaatste (!) avond. En trouwens ook van Stefano’s steevaste ontkenning (“we hebben elkaar alleen beter leren kennen, op een bepaalde manier”) tijdens het laatste kampvuur met Gelina.

Een maand na Temptation geeft Gelina commentaar: “Ik ben nog steeds boos. Ik hoop dat ik dat snel kan afsluiten, dat we er definitief een punt achter kunnen zetten en verder gaan met ons leven. Allebei een andere kant op.” Duidelijke taal: volgens de aflevering zijn Stefano en Gelina over and done.

MAAR.

Onlangs liet verleider Jarredson in de Juice Temptation Special doorschemeren dat hij weet hoe de vork echt in de steel zit. Op de vraag of Stefano en Gelina weer bij elkaar zijn, antwoordt hij: “Ja, ja, ja. Hij doet zijn best om alles recht te zetten. En dat is ook wat hij moet doen, denk ik.” Dat klinkt niet alsof Stefano en Gelina allebei “verdergaan” met hun leven, “allebei een andere kant op”. Wat jij?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder