'Verliefd' op A Star is Born met Lady Gaga en Bradley Cooper? 5 vergelijkbare films

De bioscoopfilm nog niet gezien? Ga erheen!

a-star-is-born-bradley-cooper-lady-gaga
Still A Star is Born

'A Star is Born' gezien? Dan is de kans groot dat je iedereen in je omgeving bijna dwingt om Lady Gaga en Bradley Cooper's on screen love story mee te maken, want man, wát een chemie hebben die twee. Het verhaal en de liedjes blijven daardoor nog een tijd door je hoofd dwalen. Herkenbaar? Dan kun je onderstaande films ook zéker waarderen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Moulin Rouge

Een liefdesmusical die zich afspeelt in de Franse Moulin Rouge. Denk veel bekende nummers ('We Can Be Heroes', 'Your Song') en een romance tussen Nicole Kidman en Ewan McGregor die je meteen gelooft door hun chemie.

2 La La Land

Net als Bradley Cooper, horen we Ryan Gosling ook voor het eerst zingen in deze film. A Star is Born is nu een hype, La La Land (met ook Emma Stone) was dat twee jaar geleden om misschien wel dezelfde reden. Beide liefdesfilms voelen aan als een magische trip waar iedereen weer iets anders uithaalt, met mogelijk een huilsessie als gevolg.

3 A Star is Born 1976

Bradley Coopers versie van A Star is Born is alweer de derde remake van de gelijknamige film uit 1937. De meest recente (voor die van Cooper) komt uit 1976 met Barbara Streisand en Kris Kristofferson. Het verhaal lijkt het meest op de huidige versie, maar kent wel andere liedjes.

4 Gaga: Five Foot Two

Als je niet al fan was van Lady Gaga, dan ben je dat na A Star is Born wel en al helemaal na het zien van haar documentaire. De Netflix-docu toont de vrouw achter de artiest, de kostuums, de uitbundige kapsels en extravagante make-up.


5 Silver Linings Playbook

Voor iedereen die een beetje verliefd is geworden op Jackson Maine: Bradley Cooper speelt in deze liefdesfilm ook een hartverwarmende rol; Pat, een man met een bipolaire stoornis. Toegegeven: met Lady Gaga heeft hij meer chemie, maar zijn klik met Jennifer Lawrence (die een Oscar won voor deze rol) komt in de buurt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder