Series die je moet kijken als je The Sinner goed vindt

In de categorie spannend, shocking en geniaal

series-netflix-vergelijkbaar-the-sinner
The Sinner

Een serie die je van begin tot eind op het puntje van je stoel laat zitten, is The Sinner. Niet zo gek dus, dat je één seizoen binnen een dag of twee al helemaal hebt bingewatched. Het derde seizoen van de bloedstollende serie verscheen deze maand op Netflix en is al net zo spannend als de eerste twee.

Heb je de drie seizoenen van de serie nog niet gezien? Hup, begin eraan! Geloof ons maar, je krijgt er geen spijt van. Ben je alweer door je afleveringen heen? We’ve got you. Hieronder vijf series te vergelijken zijn met The Sinner en het bingewatchen zeker waard zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Missing

Twee seizoenen die je (net als bij The Sinner) los van elkaar kunt kijken. In beide verhalen wordt een kind op jonge leeftijd ontvoerd. De Franse rechercheur Julien Baptiste zet alles op alles om ze - jaren later - te vinden.

2 Alias Grace

Grace Marks werd in 1843 veroordeeld voor de moord op haar twee bazen, maar kan zich niets herinneren van het incident. Vijftien jaar later probeert een mind doctor haar geheugen terug te halen om haar onschuld te bewijzen.

3 How To Get Away With Murder

Annalise Keating is professor strafrecht aan de universiteit en een advocate die nooit een zaak verliest. Haar vijf beste studenten mogen voor haar werken op haar advocatenbureau. Al snel raken ze vermengd in een moordzaak die héél persoonlijk wordt, voor hen allemaal.

4 The Mindhunter

Het is 1977. Twee FBI-agenten kruipen in de hoofden van seriemoordenaars om ze beter te begrijpen en zo andere moordzaken op te lossen.

5 The Alienist

In het New York van 1896 vindt er een reeks gruwelijke moorden plaats. De politiecommissaris Theodore Roosevelt schakelt de hulp in van een psychiater en een krantenillustrator om de moordenaar beter te begrijpen en op te sporen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder