Dit zijn de 5 leukste kerstfilms op Videoland

Van alles wat

kerst-films-videoland
Mannenharten

It’s the (most wonderful) time of the year om met je luie bips op de bank te ploffen en effe helemaal niks meer te doen. Behalve dan heerlijke – vaak foute – kerstfilms te kijken. Om het je makkelijk te maken, sommen we de leukste kerstfilms van Videoland voor je op. Deze vijf mogen op je kijklijst.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Pak van mijn Hart

Broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) hebben een kledingverhuur-bedrijf voor Sinterklaas-pakken. Niek runt het hele bedrijf, terwijl Tom het leven niet al te serieus neemt. De broers worden door Julia (Chantal Janzen) gevraagd om haar te helpen bij het promoten van een merk cola. Hiervoor heeft ze een Sexy Santa nodig, maar daar zit Tom in ieder geval niet op te wachten...

2 Happy Christmas

Jenny (Anna Kendrick) is nogal onverantwoordelijk en besluit bij haar broer Jeff (Joe Swanberg) te gaan wonen. Jeff woont samen met zijn vrouw Kelly (Melanie Lynskey) en hun 2-jarige zoon. De komst van Jenny schudt hun hele leven overhoop, al helemaal wanneer Jenny en haar vriendin Carson (Lena Dunham) zich gaan bemoeien met het leven en de carrière van Kelly.

3 Mannenharten

Vijf mannen (houd je vast: Daan Schuurmans, Fabian Jansen, Teun Kuilboer, Jeroen Spitzenberger en Barry Atsma) gaan opzoek naar de ware liefde. En dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. De vrouwelijke rollen worden vertolkt door Hadewych Minis, Liliana de Vries, Katja Herbers, Georgina Verbaan, Sanne Vogel, Kim Feenstra en Jelka van Houten.

Fan van deze film? Goed nieuws, je kunt direct deel 2 erachteraan kijken. Deze staat ook op Videoland.

4 A Perfect Christmas

Cynthia (Susie Abromeit) en Steve (Dillon Casey) vieren hun eerste kerst samen als getrouwd stel. Hun kerst is echter allesbehalve perfect. Ze proberen het een en ander achter te houden van hun families. Zo heeft Steve net zijn baan verloren en is Cynthia zwanger.

5 De Matchmaker

Ja hoor, dat zie je goed: weer een film met Benja Bruining (wellicht heb ik een kleine crush op de beste man).

Chris (Benja) reist de wereld over als fotograaf en geniet van zijn leven. Hij is nooit meer thuis, maar wanneer de opdrachten schaars blijken, moet hij wel terug. Hij krijgt een nieuwe klus om een promo te maken voor een datingsite, waarvoor hij een filmpje maakt over zijn vrijgezelle moeder Marja (Ariana Schluter). Chris wordt de matchmaker van zijn moeder.

Andere bekende koppen die we voorbij zien komen, zijn Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven en Loes Luca.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst