Weet je het nog? De afgelopen 10 winnaars van Expeditie Robinson op een rij

Ah, de nostalgie!

expeditie-robinson
Expeditie Robinson

We zijn al druk aan het speculeren wie er dit jaar allemaal meedoen aan Expeditie Robinson (dit is alles wat we tot nu toe weten). Vóórdat de nieuwe afleveringen hier zijn, kunnen we nog even nagenieten van de vorige seizoenen. Hoog tijd om de winnaars van de afgelopen tien jaar op een rij te zetten.

Ze kwamen allemaal voorbij: bekende Nederlanders, bekende Vlamingen en onbekende Nederlanders. Herken jij ze nog allemaal?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Jan Bronninkreef - 2018

'Boer Jan' versloeg alle BN'ers en liet ook de andere 'onbekenden' achter zich. Terwijl niemand Jan écht als bedreiging zag, bewees hij aan vriend en vijand dat hij dé Robinson van 2018 is.

2 Carlos Platier Luna - 2017

De 24-jarige judoka is de eerste 'onbekende Nederlander' die wint sinds het programma met BN'ers wordt gespeeld.

3 Bertie Steur - 2016
Dit bericht bekijken op Instagram

Het kan nog!!!

Een bericht gedeeld door Bertie Steur (@bertiesteur) op

We zullen publieksfavoriet boerin Bertie voor altijd herinneren vanwege haar on screen vriendschap met voormalig rugbyspeler JayJay Boske.

4 Amara Onwuka - 2015

RTL's weervrouw Amara versloeg Anna Speller en Oscar Aerts in de finale.

5 Kay Nambiar - 2014

Hij is model, presentator bij MTV en zit in de band Valerius. In Expeditie Robinson speelde hij het spel slim door de vriendschap van hem en Vieze Fur (Freddy van De Jeugd van Tegenwoordig) geheim te houden. In werkelijkheid kennen de twee elkaar al sinds hun jeugdjaren.

6 Edith Bosch - 2013

Ze won als judoka binnen haar klasse het Nederlands Kampioenschap, het Europees Kampioenschap en het Wereld Kampioenschap. En ze ging er vandoor met de titel 'Winnaar Expeditie Robinson 2013'.

7 Fatima Moreira de Melo - 2012

Als we het over een pa-pa-pa-pokerface hebben. De oud-hockeyspeelster sportte en blufte zich naar de finale. Om daar met een schot in de roos de winst te behalen.

8 Tanja Dexters - 2011

De Vlaamse Tanja Dexters, wat een bikkel. In 2011 zat zij 9 dagen lang alleen in een grot (vol vleermuizen en god weet wat nog meer). Toen ze terug in het spel kwam, won ze de finale nog ook. Held!

9 Regina Romeijn - 2010

Presentatrice Regina Romeijn won het eerste seizoen van Expeditie Robinson waar bekende Nederlanders en Vlamingen het tegen elkaar opnamen. Andere deelnemers waren Dennis Weening, Lange Frans en Kim Feenstra.

10 Marcel Vandezande - 2009
Expeditie Robinson

De destijds 54-jarige Marcel Vandezande is de oudste winnaar van Expeditie Robinson tot nu toe. De winnaar van 2018, Boer Jan, komt aardig in de buurt met zijn 53 jaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder