Nieuw op Netflix: we selecteren de leukste films en series

Ready, set, bingewatch!

nieuw-op-netflix-films-series-glamour
Louisa van Zuilichem

Onze favoriete bezigheid wanneer we een avond vrij hebben, wanneer er een datenight gepland staat en wanneer.. - oké eigenlijk gewoon altijd: films en series bingewatchen op Netflix.

Voor het geval je zo ongeveer alles al gezien hebt op de streamingdienst; don't you worry. Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. En wij lichten de beste nieuwe films en series op Netflix iedere week voor je uit.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Django Unchained
Django Unchained
Django Unchained

Wat: film
Wanneer: 31 maart
Genre: western / drama

Een western die geregisseerd is door Quentin Tarantino, so you know it's good. Django Unchained is geïnspireerd op de film Django uit 1966.

2 Suits (tweede helft van seizoen 7)
Suits seizoen 7 Meghan Markle
Suits

Wat: serie
Wanneer: 28 maart
Genre: drama

Seizoen 7 van Suits staat al voor een deel op Netflix, maar vanaf 28 maart is de tweede helft te zien. Dit zijn (voorlopig) de laatste afleveringen waarin we Meghan Markle als Rachel en Patrick J. Adams als Mike kunnen bewonderen.

3 The Letter For The King
The Letter For The King
The Letter For The King

Wat: serie
Wanneer: 20 maart
Genre: familie

Deze Britse serie is gebaseerd op een Nederlands boek: De Brief Voor De Koning. Hoewel de serie geen Nederlandse productie is, spelen er ook Nederlandse acteurs in, zoals Yorick van Wageningen en Gijs Blom.

4 Angel Has Fallen
Angel has fallen
Angel has fallen

Wat: film
Wanneer: 20 maart
Genre: actie

Gerard Butler en Morgan Freeman spelen de hoofdrollen in de derde film uit de Fallen-reeks. Dit is een vervolg op Olympus Has Fallen (uit 2013) en London Has Fallen (2016).

5 Élite (seizoen 3)
Elite seizoen 3
Manuel Fernandez-Valdes

Wat: serie
Wanneer: 13 maart
Genre: drama

Het derde seizoen van de populaire Spaanse serie Élite is hier! Zien: de cast van Élite speelt Glamour's Hate It or Love It. Benieuwd wat je kunt verwachten van het nieuwe seizoen? Lees alles over Élite seizoen 3.

6 Taylor Tomlinson - Quarter Life Crisis
Taylor Tomlinson
Netflix

Wat: comedyspecial
Wanneer: 1 maart
Genre: komedie

Taylor Tomlinson pleit in haar allereerste Netflix-special voor de quarter life crisis. Millennials hebben het nou eenmaal moeilijk. Ze is midden twintig, en voelt zich te oud voor feestjes, maar te jong om te settelen. Ging een klein beetje viral met haar quote: "We broke up because he cheated on me... In my head."

7 Spider-Man: Far From Home
Spider-Man: Far From Home
Spider-Man: Far From Home

Wat: film
Wanneer: 1 maart
Genre: actie / komedie

Tom Holland
is terug als tiener Spider-Man. Samen met Zendaya en Jake Gyllenhaal speelt hij in de tweede Spider-Man film van Marvel.

8 The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions
The Matrix Reloaded
The Matrix Reloaded

Wat: film
Wanneer: 1 maart
Genre: sciencefiction

Het tweede en derde deel van The Matrix-trilogie staan vanaf 1 maart op Netflix. Neo en Trinity nemen het op tegen de machines en proberen de mensheid te redden.

9 All The Bright Places
All The Bright Places
All The Bright Places

Wat: film
Wanneer: 28 februari
Genre: romantiek / drama

Deze romantische Netflix-film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jennifer Niven. Elle Fanning (Maleficent) en Justice Smith (Pokémon Detective Pikachu) spelen de hoofdrollen.

10 I Feel Pretty
I Feel Pretty op Netflix
I Feel Pretty

Wat: film
Wanneer: 19 februari
Genre: komedie

Renée (Amy Schumer) wordt ontzettend tegengehouden door haar onzekerheden. Alles verandert als ze van haar spinning-fiets valt en haar hoofd stoot. Als ze in de spiegel kijkt ziet ze ineens een prachtige vrouw. Ineens gaat alles haar voor de wind, alleen maar omdat haar eigen mentaliteit is veranderd. Alleszins geen perfecte film, maar kijkt wel leuk weg.

11 Men In Black: International
Men In Black: International
Men In Black: International

Wat: film
Wanneer: 16 februari
Genre: komedie / actie

De mannen (en vrouwen!) in zwarte pakken die aliens op aarde in het gareel houden zijn terug. Helaas moeten we Will Smith missen, maar Chris Hemsworth is een leuke toevoeging.

12 Love is Blind
Love is Blind op Netflix
Netflix

Wat: reality-serie
Wanneer: 13 februari
Genre: romantiek

Singles gaan in afzonderlijke 'booths' met elkaar in gesprek, zonder dat ze elkaar kunnen zien. Met wie bouw je een band op, wie wil je beter leren kennen? Hoe snel kun je gevoelens ontwikkelen voor iemand die je nog nooit hebt gezien? Stelletjes die een klik voelen, verloven zich – pas daarna mogen ze elkaar in het echt ontmoeten én meteen hun bruiloft plannen.

13 Narcos: Mexico (seizoen 2)
image
Narcos Mexico

Wat: serie
Wanneer: 13 februari
Genre: drama

Na vier succesvolle seizoenen in Colombia, wordt de focus verlegd naar de drugshandel in Mexico. In Mexico zien we een chaotische organisatie van onafhankelijke handelaars. Als dat maar goed gaat.

14 To All the Boys: P.S. I Still Love You
image
Netflix

Wat: film
Wanneer: 12 februari
Genre: romantiek

In het vervolg van To All The Boys I’ve Loved Before is het 'doen alsof' verleden tijd en gaan Lara Jean en Peter Kavinsky als gelukkig koppel door het leven. Totdat een van de oude liefdes van Lara Jean – die ook een liefdesbrief van haar ontving – weer opduikt. En tja, dat zorgt voor de nodige verwarring in haar leven. Lees hier alles wat we weten over To All The Boys 2 en bekijk hier de trailer van To All the Boys: P.S. I Still Love You.

15 Horse Girl
Horse Girl film
Horse Girl

Wat: film
Wanneer: 7 februari
Genre: thriller

Alison Brie (die in G.L.O.W. en Mad Men speelt) heeft de hoofdrol in deze Netflix-film. De verlegen Sarah heeft geen spannend bestaan: ze vult haar dagen met haar werk, Zumba-lessen en paarden. Alles verandert wanneer ze vreemde dromen krijgt en de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervagen...3

16 Locke & Key
Locke & Key Netflix-serie
Locke & Key

Wat: serie
Wanneer: 7 februari
Genre: horror

De Netflix-serie is gebaseerd op een populaire graphic novel geschreven door Joe Hill, de zoon van Stephen King. Locke & Key gaat over drie kinderen en hun moeder, die samen in het Keyhouse wonen. Vader Locke is gestorven en de rest van het gezin probeert te achterhalen wat er met hem gebeurd is.

17 The Intern
image
The Intern

Wat: film
Wanneer: 1 februari
Genre: komedie / drama

De 70-jarige Ben Whittaker komt erachter dat hij nog niet klaar is voor zijn pensioen. Hij besluit te solliciteren als senior stagiair bij de online fashion website van Jules Ostin, een vrouw met wie hij een goede klik krijgt.

18 The Twilight Saga
Edward en Bella in Twilight
The Twilight Saga

Wat: film
Wanneer: 1 februari
Genre: romantiek / drama

Goed nieuws voor alle (voormalige) Twilight-fans: alle films van The Twilight Saga komen op de streamingdienst! Tip: houd met je vrienden een filmmarathon. Believe me, anno 2020 zijn de vampierenfilms hilarisch.

19 Next In Fashion
Next In Fashion
Next In Fashion

Wat: tv-programma
Wanneer: 29 januari
Genre: reality

Alexa Chung en Tan France presenteren de modeontwerpwedstrijd Next In Fashion. Achttien ontwerpers strijden tegen elkaar om de mooiste creaties te maken op basis van ontwerptrends. Wie wordt the next in fashion?

20 Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 3)
Chilling Adventures of Sabrina
Chilling Adventures of Sabrina

Wat: serie
Wanneer: 24 januari
Genre: drama

Onze favoriete half-heks is terug! Benieuwd naar de trailer, cast en het plot van deze fantasy serie? Hier lees je alles over Chilling Adventures of Sabrina Deel 3.

21 Sex Education (seizoen 2)
Sex Education
Sex Education

Wat: serie
Wanneer: 17 januari
Genre: drama / komedie

Een favoriet op de Glamour-redactie. Als je nog niet begonnen bent aan deze serie, lees dan vooral even onze argumentatie van waarom iedereen Sex Education moet kijken. En als je seizoen 1 wel al gebinged hebt, dan kun je de trailer van seizoen 2 hier alvast bekijken.

22 Ares
Ares
Ares

Wat: serie
Wanneer: 17 januari
Genre: horror

De eerste Nederlandse Netflix-serie Ares gaat over Rosa en Jacob, die worden uitgenodigd voor een geheim genootschap in Amsterdam. Al snel blijkt dat de wereld van rijkdom en macht een schaduwzijde heeft.

23 Messiah
Messiah
Messiah

Wat: serie
Wanneer: 1 januari
Genre: drama

De gloednieuwe Netflix Original Messiah wordt ook wel 'de nieuwe Homeland' genoemd. De dramaserie gaat over een jonge prediker in Syrië die in een rap tempo veel aanhang krijgt. De CIA is niet overtuigd van zijn goede bedoelingen. Is hij echt een verlosser of een terrorist?

24 The Bourne Identity
The Bourne Identity
The Bourne Identity

Wat: film
Wanneer: 1 januari
Genre: actie

Matt Damon speelt de hoofdrol in de Bourne-filmreeks. Niet alleen The Bourne Identity, maar ook The Bourne Ultimatum en The Bourne Legacy staan op Netflix.

25 How To Get Away With Murder (seizoen 5)
How To Get Away With Murder
How To Get Away With Murder

Wat: serie
Wanneer: 1 januari
Genre: thriller / rechtbankdrama

We duiken opnieuw in het turbulente leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht die haar leerlingen leert hoe ze rechtszaken kunnen winnen. We ontmoeten een nieuwe slimme student, Gabriel. Maar is hij wel te vertrouwen?

26 Mamma Mia!
Mamma Mia!
Mamma Mia!

Wat: film
Wanneer: 1 januari
Genre: musical / drama

Mamma mia, here we go again! De populaire film met minstens net zo populaire muziek is vanaf 1 januari op Netflix te zien. Een perfecte feel good film om te kijken op Nieuwjaarsdag, als je het ons vraagt.

27 Men In Black 3
Men In Black 3
Men In Black 3

Wat: film
Wanneer: 1 januari
Genre: sciencefiction / komedie

Chris Hemsworth mag dan de hoofdrol spelen in de nieuwe film Men in Black: International. De originele 'man in het zwart' die ervoor zorgt dat mensen en buitenaardse wezens in vrede op aarde leven, is Will Smith.

28 Knocked Up
Knocked Up
Knocked Up

Wat: film
Wanneer: 1 januari
Genre: romantiek / komedie

Een typische romkom uit de zero's. Katherine Heigl en Seth Rogen spelen de rollen van twee complete tegenpolen, die na een one night stand samen voor een baby moeten zorgen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur