Nieuw op Netflix: de beste films en series die deze week verschijnen

Ready, set, bingewatch!

fck de liefde
F*ck de Liefde

Onze favoriete bezigheid wanneer we een avond vrij hebben, wanneer er een datenight gepland staat en wanneer.. - oké eigenlijk gewoon altijd: films en series bingewatchen op Netflix.

Voor het geval je zo ongeveer alles al gezien hebt op de streamingdienst; don't you worry. Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. En wij lichten de beste nieuwe films en series op Netflix iedere week voor je uit.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 F*ck de Liefde

Wat: film
Wanneer: 4 mei
Genre: romantiek / komedie

Drie liefdesverhalen komen samen in deze Nederlandse romkom uit 2019. Van een getrouwd koppel tot de eeuwige vrijgezel. Onder anderen Bo Maerten, Nicolette van Dam en Yolanthe Cabau zijn te zien in F*ck de Liefde.

2 Shadow and Bone

Wat: serie
Wanneer: 23 april
Genre: fantasy

Deze young adult fantasy-serie is gebaseerd op de populaire romans van Leigh Bardugo. Fans van de boekenreeks wilden al jaren dat acteur Ben Barnes één van de hoofdrollen (namelijk de rol van Darkling) zou vertolken in een verfilming, en dat is nu ook gebeurd.

3 Snelle: Zonder jas naar buiten

Wat: documentaire
Wanneer: 16 april

Snelle is zonder twijfel een van de grootste Nederlandse popartiesten van het moment. Vanaf nu schittert hij in zijn eigen documentaire. Wat we kunnen verwachten? "We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd", schreef Netflix eerder in een persbericht.

4 The Circle - seizoen 2

Wat: serie
Wanneer: 14 april
Genre: reality

Na het succesvolle eerste seizoen van The Circle is het tijd voor een tweede reeks. In de realityserie wordt een groep deelnemers 'opgesloten' in een flatgebouw. Ze hebben ieder een eigen kamer en kunnen vanuit daar alleen met elkaar communiceren via een chat. Eén maar: er zitten catfishes tussen. Aan de kandidaten de taak om die eruit te vissen. De winnaar gaat naar huis met 100.000 dollar.

5 Thunder Force

Wat: film
Wanneer: 9 april
Genre: superheldenfilm / komedie

Een nieuwe film voor het superheldengenre, maar dan iets anders dan we gewend zijn. Melissa McCarthy en Octavia Spencer spelen twee hilarisch realistische superhelden die zichzelf 'Thunder Force' noemen.

6 What Men Want

Wat: film
Wanneer: 8 april
Genre: romantiek / komedie

De hoofdrollen in deze romantische komedie zijn voor Taraji P. Henson, Aldis Hodge, Josh Brener, Erykah Badu, Richard Roundtree en Tracy Morgan. De film is losjes gebaseerd op What Women Want, een klassieker uit 2000.

7 Just Say Yes

Wat: film
Wanneer: 2 april
Genre: romantiek / komedie

Just Say Yes is de allereerste Nederlandse romcom van Netflix. De cast bestaat uit een reeks bekende namen van Nederlandse bodem. De hoofdrollen zijn voor Yolanthe Cabau, Juvat Westendorp, Noortje Herlaar en Jim Bakkum.

8 The Irregulars

Wat: serie
Wanneer: 26 maart
Genre: drama / misdaad

Sherlock Holmes meets The Walking Dead in deze gloednieuwe Netflix-serie. The Irregulars gaat over een groepje jongeren dat misdrijven oplost op verzoek van dokter Watson en Sherlock Holmes. Het bekende verhaal van Sherlock Holmes krijgt een duistere en bovennatuurlijke twist.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder