Nieuw op Netflix: de beste films en series die deze week verschijnen

Ready, set, bingewatch!

lovestruck in the city
Lovestruck in the CityNetflix

Onze favoriete bezigheid wanneer we een avond vrij hebben, wanneer er een datenight gepland staat en wanneer.. - oké eigenlijk gewoon altijd: films en series bingewatchen op Netflix.

Voor het geval je zo ongeveer alles al gezien hebt op de streamingdienst; don't you worry. Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. En wij lichten de beste nieuwe films en series op Netflix iedere week voor je uit.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Lovestruck in the City

Wat: serie
Wanneer: 19 februari
Genre: romantiek / drama

Summer lovin, had me a blast... Een modern liefdesverhaal dat wat wegheeft van de verhaallijn van Grease. Twee mensen hebben een kortstondige romance op het strand. Hoewel ze met ruzie uit elkaar gaan, lijken ze elkaar toch weer steeds terug te vinden.

2 To All The Boys: Always and Forever

Wat: film
Wanneer: 12 februari
Genre: romantiek / komedie

Het derde en laatste deel van de populaire Netflix-filmreeks To All The Boys I've Loved Before. We volgen Lara Jean Covey in haar laatste jaar van de middelbare school. Ze wordt gedwongen om na te denken over haar toekomst en wat ze nu écht wil: bij Peter Kavinsky blijven of niet?

3 Malcolm & Marie

Wat: film
Wanneer: 5 februari
Genre: drama

Sinds de trailer van Malcolm & Marie verscheen, wordt de zwart-wit Netflix-film uitvoerig besproken. De hoofdrollen zijn voor Zendaya en John David Washington (inderdaad, de zoon van Denzel Washington).

4 Firefly Lane

Wat: serie
Wanneer: 3 februari
Genre: drama

Een serie die lekker wegkijkt: Katherine Heigl (Grey's Anatomy) en Sarah Chalke (How I Met Your Mother) spelen de hoofdrollen in deze serie over twee beste vriendinnen die als tieners in dezelfde straat wonen.

5 The Twilight Saga (alle films)

Wat: films
Wanneer: 1 februari
Genre: romantiek / thriller

Tijd voor een throwback naar je tienertijd, want de volledige Twilight Saga komt naar Netflix. Enneh, ben je nu #TeamEdward of #TeamJacob?

6 Inferno

Wat: film
Wanneer: 1 februari
Genre: thriller / mysterie

Voor het geval je - net als wij - obsessed bent met de boeken van Dan Brown, dan moet je de verfilming van Inferno ook even kijken. Binge vooral ook even The Da Vinci Code erachteraan, want die staat ook op Netflix.

7 I Still Believe

Wat: film
Wanneer: 22 januari
Genre: romantiek / drama

KJ Apa (die je kent van onder andere Riverdale) en Britt Robertson (van Girlboss) spelen de hoofdrollen in deze tranentrekker, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur