Nieuw op Netflix: we selecteren de leukste films en series

Ready, set, bingewatch!

nieuw-op-netflix-films-series-glamour
Louisa van Zuilichem

Onze favoriete bezigheid wanneer we een avond vrij hebben, wanneer er een datenight gepland staat en wanneer.. - oké eigenlijk gewoon altijd: films en series bingewatchen op Netflix.

Voor het geval je zo ongeveer alles al gezien hebt op de streamingdienst; don't you worry. Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. En wij lichten de beste nieuwe films en series op Netflix iedere week voor je uit.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 13 Reasons Why (seizoen 4)
13 reasons why seizoen 4
13 Reasons Why

Wat: serie
Wanneer: 5 juni
Genre: drama

In het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why komt het verhaal over Clay, Hannah en hun klasgenoten tot een einde. Wil je meer van dit soort series kijken? Dit zijn de beste young-adult series op Netflix.

2 The 100 (seizoen 7)
the 100 seizoen 7
The 100

Wat: serie
Wanneer: 2 juni
Genre: drama / sciencefiction

Vanaf 2 juni verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering van The 100 op Netflix. Geniet nog maar even van Clarke, Bellamy, Octavia en de rest, want het zevende seizoen zal meteen het laatste zijn.

3 Spider-Man
spider man
Spider-Man

Wat: film
Wanneer: 31 mei
Genre: superhelden

De originele Spider-Man film uit 2002 komt naar Netflix. Tobey Maguire speelt de rol van Peter Parker en Kirsten Dunst is zijn love interest: Mary Jane Watson.

4 Space Force
netflix serie space force
Space ForceNetflix

Wat: serie
Wanneer: 29 mei
Genre: komedie

Maak je op voor een komedie-serie à la Modern Family, New Girl en Friends. De nieuwe Netflix-serie Space Force (mét Steve Carell) is van dezelfde makers als The Office, dus onze verwachtingen zijn hoog.

5 Queen of the South (seizoen 4)
queen of the south
Queen of the South

Wat: serie
Wanneer: 29 mei
Genre: drama / misdaad

Het vierde seizoen van het misdaaddrama Queen of the South komt naar Netflix. Hoewel er ook een vijfde seizoen van de serie aankomt, is de productie momenteel stilgelegd door het coronavirus.

6 Dynasty (seizoen 3)
dynasty seizoen 3
Dynasty

Wat: serie
Wanneer: 23 mei
Genre: drama

Onze favoriete rijke en ietwat gestoorde familie is terug! Wat we kunnen verwachten van de Carringtons? Meer geld, meer machtsstrijd en meer drama.

7 Bad Neighbours

Wat: film
Wanneer: 22 mei
Genre: komedie

Zac Efron, Seth Rogen en Rose Byrne spelen de hoofdrollen in de filmkomedie Bad Neighbours. We zagen Zac Efron al als zingende scholier, creepy seriemoordenaar en nu ook als zich flink misdragende student.

8 Crazy Rich Asians

Wat: film
Wanneer: 21 mei
Genre: romantiek / komedie

Deze romantische komedie verscheen in 2018 en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Kevin Kwan. De New Yorkse Rachel Chu gaat met haar nieuwe vriend Nick Young naar de bruiloft van zijn beste vriend in Azië. Daar blijkt dat Nick uit één van de rijkste families uit Azië komt.

9 White Lines
white lines
White LinesNetflix

Wat: serie
Wanneer: 15 mei
Genre: drama

Ben je into series als The Sinner? Dan is deze gloednieuwe Spaans-Britse mysterie-thriller het proberen waard. De Netflix Original gaat over Zoe Walker, die de mysterieuze moord rondom haar broer probeert op te lossen in Ibiza.

10 Dead To Me (seizoen 2)

Wat: serie
Wanneer: 8 mei
Genre: zwarte komedie

Christina Applegate en Linda Cardellini kruipen weer in de rollen van Jen en Judy, twee vrouwen die maar al te bekend zijn met rouwen en de dood.

11 Workin' Moms (seizoen 4)
workin' moms seizoen 4
Workin' Moms

Wat: serie
Wanneer: 6 mei
Genre: komedie

De komedieserie over - je raadt het al - werkende moeders verscheen in 2019 op Netflix en heeft nu al vier seizoenen, met een vijfde onderweg.

12 Ocean's Eleven
ocean's eleven
Ocean's Eleven

Wat: film
Wanneer: 2 mei
Genre: misdaad / komedie

Een jonge George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon. Need I say more?

13 The Half Of It
the half of it
The Half Of It

Wat: film
Wanneer: 1 mei
Genre: drama

De verlegen tiener Ellie Chu maakt een deal met een populaire jongen: zij schrijft liefdesbrieven namens hem voor Aster Flores. Het probleem is, dat Ellie ook verliefd is op Aster.

14 Hollywood
hollywood
Hollywood

Wat: serie
Wanneer: 1 mei
Genre: drama

Een nieuwe veelbelovende miniserie met een indrukwekkende sterrencast. Het verhaal gaat over een groep acteurs en filmmakers die het willen maken in het Hollywood van vóór de Tweede Wereldoorlog.

15 Friday the 13th

Wat: film
Wanneer: 1 mei
Genre: horror

Ben je fan van horrorfilms? Dan moet je deze klassieker uit 1980 zeker een keer gezien hebben. Deze film was het begin van een reeks slasherfilms, die wereldwijd bekend is door het hoofdpersonage met een bebloed ijshockeymasker.

16 Late Night
late night
Emily Aragones

Wat: film
Wanneer: 27 april
Genre: komedie / drama

Late Night gaat over een talkshowhost (gespeeld door Emma Thompson) die een schrijver inhuurt (Mindy Kaling) om niet vervangen te worden.

17 Extraction

Wat: film
Wanneer: 24 april
Genre: actie / thriller

Hey hallo Chris Hemsworth in een bezweet shirt. De oudste van de Hemsworth-broers speelt een huurling in de Netflix Original Extraction.

18 Ocean's 8
Ocean's 8
Ocean's 8

Wat: film
Wanneer: 17 april
Genre: misdaad / komedie

EINDELIJK, een misdaadfilm met alleen maar vrouwen in de hoofdrol. De sterrencast bestaat onder anderen uit Rihanna, Sandra Bullock, Anna Hathaway en Cate Blanchett.

19 Outer Banks
Outer Banks
Outer Banks

Wat: serie
Wanneer: 15 april
Genre: drama / young adult

Een gloednieuwe veelbelovende young adult serie over liefde, mysterie, drama en geld. Bekijk de trailer van Outer Banks hier.

20 Once Upon A Time... In Hollywood
Once Upon A Time... In Hollywood
Once Upon A Time... In Hollywood

Wat: film
Wanneer: 13 april
Genre: drama / komedie

We're in luck: de film is nog maar een paar maanden uit de bioscoop én heeft een paar Oscars binnengesleept. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie spelen in deze kaskraker.

21 Jaws 2, Jaws 3 en Jaws: The Revenge
Jaws
Jaws

Wat: film
Wanneer: 10 april
Genre: horror / thriller

Drie films uit de bekende horrorreeks Jaws zijn vanaf nu te zien op Netflix. Hoog tijd voor een binge-avond, als je durft.

22 The Breakfast Club

Wat: film
Wanneer: 10 april
Genre: drama

Een must-see klassieker uit 1985. De film was net zo populair als de soundtrack Don't You (Forget About Me), die Simple Minds speciaal voor de dramafilm maakte. Check de trailer als voorproefje!

23 Sixteen Candles
Sixteen Candles
Sixteen Candles

Wat: film
Wanneer: 10 april
Genre: drama

Nog een klassieker, met voor een deel dezelfde castleden als The Breakfast Club. Molly Ringwald speelt de hoofdrol. Fun fact: zij speelt nu, zo'n 35 jaar later, in de serie Riverdale (Archie's moeder).

24 La Casa de Papel (deel 4)
La Casa de Papel
Tamara Arranz Ramos

Wat: serie
Wanneer: 3 april
Genre: drama / thriller

Onze favoriete criminelen zijn terug! La Casa de Papel seizoen 4 is hier. En alvast goed nieuws voor de toekomst: er komt ook een vijfde en een zesde seizoen van de Spaanse serie aan.

25 Django Unchained

Wat: film
Wanneer: 31 maart
Genre: western / drama

Een western die geregisseerd is door Quentin Tarantino, so you know it's good. Django Unchained is geïnspireerd op de film Django uit 1966. Check de trailer als voorproefje!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur