Series die je in één dag kunt bingewatchen bij Netflix en Videoland

Oftewel: perfect om tijdens je brakke Nieuwjaarsdag te bingen

netflix-videoland-series-binge
Baby Netflix

Goodmorning sunshine! Deze is voor iedereen die tijdens Oud en Nieuw helemaal uit zijn plaat is gegaan (en daar de dag erna de gevolgen van ondervindt). We maken een lijst met series die je binnen één dag helemaal kunt afkijken. Aangezien je waarschijnlijk toch nergens anders te vinden bent dan op je bank met een dik fleece deken, paracetamols en een kop thee. Deze series zijn trouwens ook leuk om te bingen als je gewoon een keer een dag vrij bent, zonder kater.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Baby

Twee rijke tieners uit Rome zijn hun families en klasgenoten helemaal beu. De Italiaanse onderwereld vinden ze een stuk interessanter. Al snel leiden ze een dubbelleven. De twee meisjes komen in de prostitutie terecht waardoor ze alsnog een luxe leven kunnen leiden.


De serie is te bekijken op Netflix. Het seizoen heeft 6 afleveringen van ongeveer 40 minuten.

2 Derry Girls

Derry Girls is een Noord-Ierse sitcom. We volgen het leven van Erin, Orla, Clare, Michelle en James tijdens The Troubles (een etnisch conflict).

Derry Girls is te zien op Netflix. De serie heeft 6 afleveringen van ongeveer 20 tot 25 minuten.

3 Elite

Na de verwoesting van hun eigen school door een aardbeving moeten drie arbeiderskinderen noodgedwongen naar de meest exclusieve school van Spanje: Las Encinas. Er is alleen één obstakel, de drie nieuwe studenten zijn - in tegenstelling tot de andere studenten - niet rijk. Dit zorgt nogal voor een strijd tussen de drie minder bedeelde leerlingen en de rest.

De Netflix-serie Elite heeft 8 afleveringen van 50 minuten.

4 YOU

Joe (Penn Badgley van Gossip Girl) heeft een obsessie voor Beck (Elizabeth Lail van Once Upon A Time). Joe bestudeert alles wat met Beck te maken heeft, waaronder al haar social kanalen. Al die informatie gebruikt hij vervolgens om indruk op haar te maken. Er is alleen een dunne lijn tussen liefde en obsessie.. Joe's obsessie begint al snel gevaarlijke vormen aan te nemen en vriendin Peach (Shay Mitchell van Pretty Little Liars) probeert Joe te ontmaskeren.

Deze is voor de fanatieke bingewatchers onder ons. De Netflix-serie YOU heeft 10 afleveringen van 40 tot 50 minuten.

5 Zac & Mia

Zac is de enige tiener op de oncologie-afdeling, totdat Mia terecht komt in de kamer naast hem. Ze hebben niks met elkaar gemeen, behalve hun ziekte. Ze bouwen samen een bijzondere band op.

Er staan inmiddels al twee seizoenen van de serie op Videoland. Beide seizoenen hebben 6 afleveringen van 20 minuten.

6 This Close

Kate en Michael zijn beste vrienden en allebei doof. Kate is gelukkig met haar vriend, die haar net ten huwelijk heeft gevraagd. De relatie van Michael verloopt minder soepel en loopt stuk. Kate probeert er te zijn voor haar beste vriend, maar dat valt zwaar. Beiden hebben ook te maken met uitdagingen op het werk. Is de vriendschap tussen de twee sterk genoeg?

This Close is te zien op Videoland. De serie heeft 6 afleveringen van 25 minuten.

7 You are T@gged

De middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia ontvangen gewelddadige video's van een mysterieuze gebruiker 'Monkeyman'. Ze blijken meer met elkaar gemeen hebben dan ze van tevoren dachten.

De serie You are T@gged is te zien op Videoland. Het seizoen heeft 8 afleveringen van 20 minuten.

8 Mocro Maffia

Mocro Maffia gaat over de onderwereld van Amsterdam. Nederlandse jongeren met Marokkaanse roots voeren oorlog in de Nederlandse hoofdstad. Het gaat niet alleen om de macht binnen de cocaïnehandel, maar ook om wraak, liefde, familie en vriendschap.

De serie is te zien op Videoland. Mocro Maffia heeft 8 afleveringen van 40 minuten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder