Dit zijn (wat ons betreft) de slechtste Netflix-films van 2018

Welke krijgt jouw stem?

netflix-slecht-films-2018
Ibiza

De beste film krijgt jaarlijks een Oscar, de slechtste film een Razzie-award. Hoewel deze uitreiking nog even op zich laat wachten, doopt de online redactie zich alvast even om tot 'leden van de Academy', maar dan van een ander gebied: Netflix.

In de categorie 'slechtste Netflix-films van 2018' nomineren wij...

Guilty
Oké, toegegeven: we hebben onderstaande films allemaal een keer gekeken (maar dan ook echt maar één keer). Je hebt immers slechte films die je goed kunt kijken als je je hersenactiviteit even naar nul wil zetten en zin hebt in een voorspelbaar romantisch verhaal, maar je hebt ook écht slechte films die volledig de plank misslaan, op alle fronten. Onderstaande lijst bevat beide categorieën.

We zijn benieuwd: welke films horen volgens jou ook thuis in dit lijstje?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 A Christmas Prince: The Royal Wedding

Als je het ons vraagt verdient deze film de award voor de allerslechtste film ooit. Het eerste deel - A Christmas Prince - was al redelijk slecht, maar nog leuk om naar te kijken. Het is vaak zo dat het tweede deel vaak slechter is, maar in dit geval niet.

We sommen 7 punten voor je op waarom A Christmas Prince: The Royal Wedding kans maakt op de prijs voor slechtste film van 2018.

2 The Princess Switch

The Princess Switch valt nu niet bepaald in de categorie 'origineel'. We noemen een Parent Trap met Lindsay Lohan, maar dan slechter. Veel slechter. Er zitten zelfs twee fouten in de film, maar ach, de The Princess Switch geeft je wel een kerstgevoel.

3 Ibiza

Een gevalletje 'close to cliches'. Harper werkt hard en mag eindelijk op zakenreis. Haar twee beste vriendinnen besluiten mee te gaan waardoor het een feestvakantie wordt. Er zit weinig tempo in de film en we zagen het eind van mijlenver aankomen. Dat is niet erg als de details wel goed zijn uitgewerkt, maar dat was niet het geval.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de énorm lange ongemakkelijke tussenpauzes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder