Veelbelovende nieuwe series die in 2019 op Netflix verschijnen

Nieuw jaar, nieuw bingewatch-materiaal

nieuwe-series-2019-netflix
The Umbrella AcademyYouTube

Er zijn het afgelopen jaar een hoop bingewatch-waardige nieuwe series op Netflix verschenen. (Voor het geval je benieuwd bent welke nieuwe series de beste waren, dat lees je hier.)

2019 komt er bijna aan. Je weet wat dat betekent: new year, new me. Grapje. Het betekent: nieuw jaar, nieuwe veelbelovende series waar we nu al naar uitkijken. We hebben vier nieuwe pareltjes die in 2019 verschijnen voor je op een rij gezet.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Umbrella Academy

The Umbrella Academy is gebaseerd op een populair stripverhaal. Het gaat over een groep tieners met bovennatuurlijke krachten. Ze zijn geboren onder mysterieuze omstandigheden (de vrouwen die van de kinderen bevielen, waren nooit zwanger). Na hun geboorte werden ze geadopteerd door een miljardair die hen opgeleid heeft tot superhelden.

Verschijningsdatum: 15 februari

2 Sex Education
Sex Education

Otis is sociaal ongemakkelijk en heeft nog nooit seks gehad. Toch krijgt hij de taak om seksadvies te geven aan studenten op de campus. De serie wordt “een moderne weergave van seksuele en romantische ervaringen, vriendschappen en het jongvolwassen leven van nu” genoemd.

Verschijningsdatum: 11 januari

3 Russian Doll

Nadia beleeft één dag telkens opnieuw. Ze gaat naar een feest en sterft altijd aan het einde van de nacht, om ’s ochtends opnieuw te ontwaken en van voor af aan te beginnen. Natasha Lyonne (bekend van Orange Is The New Black) speelt de rol van Nadia.

Verschijningsdatum: 1 februari

4 Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

In deze documentaireserie wordt dieper ingegaan op het leven van de Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy. We krijgen inzicht in de verklaringen van Bundy zelf en zijn 'ongewone' gedachten.

Verschijningsdatum: onbekend

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder