Dit zijn de vijf leukste nieuwe films bij Videoland in januari

Ga je voor romantiek of actie?

films-nieuw-januari-videoland
The Break-Up Still

Er zijn een heleboel nieuwe films, series, programma’s en documentaires toegevoegd bij Videoland in januari. We hebben vast de leukste films voor je geselecteerd. Scheelt je weer wat zoekwerk.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Valkyrie

De Duitse kolonel Claus van Stauffenberg (Tom Cruise) wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog overgebracht naar Duitsland nadat hij zwaargewond raakt tijdens een missie in Afrika. Terug in Duitsland voegt hij zich bij het Duitse verzet en zet hij Operation Valkyrie op. De missie is om Adolf Hitler te vermoorden.

We zien onze eigen Carice van Houten als de vrouw van Claus, Nina van Stauffenberg.

De film is vanaf zaterdag 5 januari te zien bij Videoland.

2 The Break-Up

De relatie van Brooke (Jennifer Aniston) en Gary (Vince Vaughn) verloopt steeds stroever sinds ze samenwonen. Brooke heeft het helemaal gehad en verbreekt de relatie.

Een probleem: geen van beiden is van plan het huis te verlaten. Totdat iemand toegeeft om te vertrekken, wonen de twee samen als vijandige huisgenoten.

The Break-up is vanaf 13 januari te zien.

3 Shooter

De Amerikaanse actiefilm Shooter gaat over Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg). Bob is een ex-sluipschutter van het United States Marine Corps. Hij verliet het corps nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een missie.

Later wordt Bob benaderd door de FBI om te helpen een aanslag op de president te voorkomen. Hij keert terug bij het corps. Een verkeerde beslissing, zo blijkt. Hij is erin geluisd en raakt steeds dieper in de problemen.

Shooter is vanaf 19 januari te zien bij Videoland.

4 Dog Days

Dog Days volgt het leven van verschillende hondenbaasjes in Los Angeles. Tara (Vanessa Hudgens) werkt in een koffietent en Elizabeth (Nina Dobrev) is een bekende televisiepresentatrice.

Dokter Mike (Michael Cassidy) is dierenarts en Garrett werkt in een dierenverzorgingscentrum. Grace (Eva Longoria) en Kurt (Rob Corddry) hebben een kind geadopteerd en een hond brengt hun gezin dichter bij elkaar. Dax (Adam Pally) is een tiener die veel te volwassen is voor zijn leeftijd.

Hoewel hun levens totaal verschillend zijn, zorgen hun viervoeters ervoor dat de personages toch met elkaar verbonden worden.

De film is vanaf 20 januari te zien.

5 Footloose

Ren MacCormack (Kenny Wormald) verhuist naar het platteland om bij zijn oom te gaan wonen. Hij maakt al snel nieuwe vrienden, onder andere met Willard (Miles Teller) en Woody (Ser’Darius Blain). Ariel Moore (Julianne Hough) heeft direct zijn aandacht getrokken sinds Ren is verhuisd.

In het kleine dorp wordt volop gedanst, maar dat is na een tragisch ongeval dat drie jaar eerder gebeurde volgens de wet verboden. Ren wil de wet aanvechten en zijn grootste tegenstander hierin is de vader van Ariel, dominee Shaw Moore (Dennis Quaid).

Je kunt Footloose vanaf 21 januari bekijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder