Nieuw op Videoland: we selecteren de leukste films en series

Noteer maar vast in je agenda

Nieuw bij Videoland
Louisa van Zuilichem

We houden je met liefde op de hoogte van de nieuwe films en series die verschijnen bij Videoland. Met dit lijstje weet je altijd welke nieuwe titels wanneer te zien zijn. Super handig, toch?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Absentia seizoen 2

Wat: serie
Wanneer: 14 juni
Genre: misdaad

Ein-de-lijk komt het tweede seizoen van Absentia op Videoland. De spannende misdaadserie gaat over FBI-agent Emily Byrne die, tijdens een zoektocht naar Bostons meest beruchte seriemoordenaar, spoorloos verdween. Zes jaar later wordt Emily gevonden en wil ze haar ontvoering oplossen, zodat ze haar leven weer op de rit kan krijgen.

2 Zwaar Verliefd!

Wat: film
Wanneer: 12 juni
Genre: komedie, romantiek

Zwaar Verliefd! gaat over dierenarts Isa, die via haar werk de knappe Ruben leert kennen. Wanneer Ruben's hond een chocoladevergiftiging heeft opgelopen redt Isa hem. Ze valt als een blok voor zijn baasje, en hij voor haar.

3 Love Island Australië

Wat: tv-programma
Wanneer: 1 juni
Genre: reality

Ben jij diehard fan van Love Island? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Vanaf 1 juni is het tweede seizoen van de Australische versie van het populaire programma volledig te zien op Videoland!

4 Ex On The Beach: Peak Of Love

Wat: tv-programma
Wanneer: 27 mei
Genre: reality

Groot fan van Ex On The Beach: Double Dutch? Dan is het zeker aan te raden om ook Ex On The Beach: Peak Of Love te bekijken. Dit Amerikaanse seizoen speelt zich in plaats van op het strand af in de besneeuwde bergen. Hopelijk koelt ze dat wat af. Leuk: Drag Race superster Adore Delano doet mee met dit seizoen.

5 De Bachelorette

Wat: tv-programma
Wanneer: 20 mei
Genre: reality

De eerste Nederlandse versie van het bekende Amerikaanse programma The Bachelorette, met als bachelorette: Gaby Blaaser, is vanaf 20 mei te zien op Videoland.

6 The Hills

Wat: tv-programma
Wanneer: 14 mei
Genre: reality

Was The Hills vroeger jouw favoriete tv-programma en heb je het gemist? Dan heb je geluk! Je kunt nu The Hills: New Beginnings bingewatchen op Videoland.

7 Miracles from Heaven

Wat: film
Wanneer: 16 mei
Genre: drama, fantasie

Miracles from Heaven is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Nadat Christy (Jennifer Garner) ontdekt dat haar dochter Anna (Kylie Rogers) een zeldzame en ongeneeslijke ziekte heeft, besluit ze om op zoek te gaan naar een geneesmiddel.

8 Spiderman 2 & 3
spiderman
Spiderman

Wat: film
Wanneer: 15 mei
Genre: actie, avontuur

Fan van Spiderman? Dan is dit goed nieuws voor jou. Het tweede en derde deel van de bekende reeks met Tobey Maguire als Spiderman zijn vanaf 15 mei te zien op Videoland. Plan je binge-avond maar vast in.

9 Kaj Gorgels - Effe Relativeren
kaj gorgels
Kay Nambiar

Wat: theatershow
Wanneer: 6 mei

De theatershow Effe Relativeren van Kaj Gorgels is vanaf 6 mei te zien op Videoland. Dus mocht je de live-uitvoering helaas gemist hebben, dan is dit je kans!

10 F*ck de Liefde
fuck de liefde
Fuck de Liefde

Wat: film
Wanneer: 4 mei
Genre: komedie, romantiek

De film F*ck de Liefde komt ein-de-lijk op Videoland. Een heerlijke feel good-movie met onder anderen Nienke Plas, Nicolette van Dam en Bo Maerten, die met z'n drieën op vakantie gaan naar Curaçao.

11 Me Before You

Wat: film
Wanneer: 3 mei
Genre: drama, romantiek

In de film Me Before You ontstaat een bijzondere band tussen William, die verlamd raakt als gevolg van een verkeersongeluk, en Louisa, die in dienst wordt genomen om hem te verzorgen.

12 Kate Middleton's Wardrobe Secrets
kate middleton's wardrobe secrets
Karwai TangGetty Images

Wat: documentaire
Wanneer: 27 april

De outfits van Kate Middleton staan nogal vaak in de belangstelling. In de documentaire Kate Middleton's Wardrobe Secrets worden al haar favoriete labels onthuld en komen we erachter hoe ze zich voor verschillende gelegenheden stylet.

13 Taken 1, 2 & 3
Wehkamp

Wat: films
Wanneer: 24 april
Genre: actie

Taken is een klassieker die je maar kunt blijven kijken. Handig voor een binge-avond: de hele Taken-trilogie verschijnt op Videoland.

14 The Space Between Us

Wat: film
Wanneer: 19 april
Genre: drama/ sciencefiction

Hey, is dat Otis van Sex Education? Yes, it is! The Space Between Us gaat over een 16-jarige jongen die geboren is op Mars en terug reist naar de aarde. Samen met Tulsa, het meisje dat hij eerder op Mars leerde kennen, gaat hij op zoek naar zijn vader die hij nog nooit ontmoet heeft.

15 Pompeii

Wat: film
Wanneer: 15 april
Genre: actie

Voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van Kit Harington (Jon Snow in Game of Thrones) in een vechtersrol. De acteur speelt in de historisch romantische avonturenfilm een slaaf en gladiator, die zijn vrijheid terug probeert te winnen.

16 Ex On The Beach: Double Dutch (seizoen 6)
Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6
Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6

Wat: tv-programma
Wanneer: 8 april
Genre: reality

Zon, zee, villa en héél veel drama. Benieuwd welke singles meedoen? Dit zijn de deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6.

17 Project Runway (seizoen 18)
Project Runway
Project Runway

Wat: tv-programma
Wanneer: 6 april
Genre: reality

Zestien modeontwerpers strijden om de volgende grote ontwerper van Amerika te worden. Dat levert mooie creaties én een hoop drama op.

18 Cougar Town (seizoen 1 t/m 6)
Cougar Town
Cougar Town

Wat: serie
Wanneer: 6 april
Genre: komedie

We kennen Courteney Cox allemaal als Monica van Friends, maar wist je dat ze na de populaire sitcom nog een hoofdrol in een serie heeft gehad? De actrice speelt de rol van een vrouw die vlak na haar scheiding met jongere mannen datet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur