Nieuw bij Videoland: we selecteren de leukste films en series

Noteer maar vast in je agenda

nieuw-videoland
Louisa van Zuilichem

We houden je met liefde op de hoogte van de nieuwe films en series die verschijnen bij Videoland. Met dit lijstje weet je altijd welke nieuwe titels wanneer te zien zijn. Super handig, toch?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Hunger Games (alle delen)
The Hunger Games op Videoland
The Hunger Games

Wat: film
Wanneer: 15 november
Genre: actie / drama

Is het slecht weer en wil je een heel weekend bingen? Goed nieuws, alle delen van The Hunger Games staan nu op Videoland. Dus, The Hunger Games, The Hunger Games: Catching Fire en beide delen The Hunger Games: Mockingjay. In totaal bijna tien uur aan dystopische actie.

2 De Libi
De Libi op Videoland
De Libi

Wat: film
Wanneer: 13 november
Genre: comedy

Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Daniël Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) zitten in hun eindexamentijd als een groepje meiden ze uitdaagt om naar de hipste club van Amsterdam te komen. Daar moeten ze alleen wel nog binnen zien te komen...

3 Kick-Ass 2
Kick-ass 2 op Videoland
Universal

Wat: film
Wanneer: 5 november
Genre: actie

In Kick-Ass twee pakken we het verhaal van anti-superhelden Hit Girl en Kick-Ass. Ze proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave, maar natuurlijk loopt dat plannetje snel mis.

4 Paddington
Paddington op Videoland
StudioCanal

Wat: film
Wanneer: 5 november
Genre: animatie

Beertje Paddington komt vanuit Peru helemaal naar Londen afgereisd. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator hem ontdekt.

5 Life of Kim
image
www.instagram.com/k2im

Wat: serie
Wanneer: 4 november
Genre: reality-TV

In de reality-serie Life Of Kim krijg je een exclusief kijkje in het leven van model en fotograaf Kim Feenstra. De serie belooft zes afleveringen over alle aspecten van haar leven, die soms hectisch en zwaar kan zijn, maar ook een hele boel mooie momenten bevat.

6 The Killing Season
image
the killing season

Wat: serie
Wanneer: 25 oktober
Genre: documentaire

Documentairemakers Joshua Zeman en Rachel Mills onderzoeken één van de meest bizarre onopgeloste moordzaken van deze tijd. Op Long Island werden tien dode prostituees gevonden. De autoriteiten vermoeden dat zij ten prooi zijn gevallen aan de ‘Long Island Serial Killer’. Zeman en Mills praten met journalisten, amateur-speurders en familieleden van de slachtoffers. Ze ontdekken verbanden met andere moordzaken, verspreid over de Verenigde Staten.

7 Nienke en Resley weten het zeker
image
Videoland

Wat: serie
Wanneer: 28 oktober
Genre: romantiek/reality-TV

Nienke Plas kan zingen, acteren, presenteren, schrijven en heeft met haar Shitty Diary een televisiester binnen gesleept. Daarnaast is ze moeder van een zoon Frenky-Dean en is ze dolgelukkig met verloofde: Resley. Er ontbreekt nog maar één ding in haar leven: haar sprookjeshuwelijk. In het programma Nienke & Resley weten het zeker, kun je op de voet volgen hoe Nienke en Resley zich voorbereiden op hun bruiloft.

8 Gek van Geluk
gek-van-geluk
Gek van Geluk

Wat: film
Wanneer: 20 oktober
Genre: romantiek / komedie

Carly Wijs
en Plien van Bennekom spelen de hoofdrollen in deze Nederlandse film. Een songwriter schrijft al jaren nummer voor een vriendin en zangeres, Valerie. Omdat de inspiratie ver te zoeken is bij Lena, bedenkt Valerie een plan om Lena aan de man te krijgen.

9 Meisje van Plezier (seizoen 2)
image
Videoland

Wat: serie
Wanneer: 17 oktober
Genre: drama

De Nederlandse intieme dramaserie Meisje van Plezier gaat over Nadine, die in het geheim werkt als high class escort. Als haar beste vriend Sander, die stiekem een oogje op haar heeft, erachter komt dat Nadine dit werk doet, eist hij dat ze stopt. Maar dat is allesbehalve wat Nadine wil, zij voelt zich een onafhankelijke vrouw dankzij dit werk. Wanneer ze de kans krijgt om haar eigen bureau te starten, grijpt ze die meteen.

10 The Silence of the Lambs
image
Videoland

Wat: film
Wanneer: 14 oktober
Genre: horror

The Silence of the Lambs is één van die klassiekers die je een keer gezien moet hebben - dit meesterwerk won niet voor niets vijf Oscars. De film komt uit 1991 gaat over Hannibal Lecter, die als seriemoordenaar opgesloten zit in een psychiatrische inrichting. Hij heeft afschuwelijk dingen gedaan in het verleden, maar is extreem intelligent en heeft veel inzicht in de menselijke geest van een seriemoordenaar. De politie wil zijn kennis gebruiken om een andere seriemoordenaar "Buffalo Bill" op te sporen.

11 Light as a Feather
image
Videoland

Wat: film
Wanneer: 12 oktober
Genre: thriller

Wanneer een groep meiden het spelletje "Light as a Feather, stiff as a board" speelt, komen een aantal van hen op duistere wijzen te overlijden. Het is aan de overlevenden om uit te zoeken waarom zij het doelwit zijn van de kwaadaardige macht.

12 Killing Eve (seizoen 2)
killing-eve
Killing Eve

Wat: serie
Wanneer: 11 oktober
Genre: drama

De Brits-Amerikaanse dramaserie is gebaseerd op de Codename Villanelle-romans van Luke Jennings. Sandra Oh speelt de rol van Eve, die bij de Britse veiligheidsdienst werk. Ze moet de Russische huurmoordenares Villanelle opsporen, maar de twee vrouwen raken geïntrigeerd door elkaar.

13 Dream House
dream-house-still
Dream House

Wat: film
Wanneer: 8 oktober
Genre: thriller

Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts spelen in deze Amerikaanse psychologische thriller. Will Atenton woont samen met zijn vrouw Libby en hun twee dochters in zijn droomhuis. Wanneer hij merkt dat iemand hen in de gaten houdt, gaat hij op zoek naar antwoorden, die hem allerminst bevallen.

14 Glow Up: Britain's Next Make-Up Star
glow-up-britains-next-make-up-star
Glow Up: Britain's Next Make-Up Star

Wat: tv-programma
Wanneer: 7 oktober

Het eerste seizoen van Glow Up: Britain's Next Make-Up Star verschijnt op Videoland. Tien ambitieuze make-up artists gaan de strijd tegen elkaar aan om de titel 'Britain's Next Make-Up Star' te verdienen. Een soort Holland's Next Top Model, maar dan met make-up artiesten.

15 Temptation Island USA seizoen 2
temptation-island-usa-seizoen-1
USA Network

Wat: tv-programma
Wanneer: 5 oktober
Genre: reality

Eerder dit jaar maakten we kennis met de Amerikaanse versie van Temptation Island. Als je seizoen 1 nog niet gezien hebt, verwijs ik je graag naar mijn pleidooi over waarom Temptation Island USA leuker is dan de Nederlandse versie. En als je al fan bent: you're in luck, want het tweede seizoen staat 5 oktober op Videoland!

16 Four Weddings And A Funeral
four-weddings-and-a-funeral
Four Weddings And A Funeral

Wat: film
Wanneer: 4 oktober
Genre: romantiek / komedie

Deze film uit 1994 heeft behoorlijk veel prijzen binnengesleept. Het is een tragikomedie die opgebouwd is uit 5 delen: (je raadt het misschien al,) vier bruiloften en één begrafenis.

17 The Handmaid's Tale
the-handmaids-tale-film
The Handmaid's Tale

Wat: film
Wanneer: 3 oktober
Genre: dystopie

Nee, er verschijnt (helaas) nog geen nieuw seizoen van de populaire serie The Handmaid's Tale. In plaats daarvan verschijnt de gelijknamige film uit 1990 op Videoland. De verfilming is op hetzelfde boek gebaseerd als de

18 Keeping Up With The Kardashians (seizoen 15 en 16)
keeping-up-with-the-kardashians
E! Entertainment

Wat: tv-programma
Wanneer: 30 september
Genre: reality

Een kijkje in het leven van onze favoriete celebrity-familie. Het 15 én 16e seizoen van Keeping Up With The Kardashians verschijnt op Videoland. En ja, die laatste is het seizoen waarin het Tristan-Jordyn schandaal plaatsvindt.

19 The Cold Light Of Day
the-cold-light-of-day
The Cold Light of Day

Wat: film
Wanneer: 30 september
Genre: actie / misdaad

Henry Cavill (The Witcher) en Bruce Willis (Die Hard) spelen samen in deze actiefilm uit 2012. Will Shaws familie wordt ontvoerd in Spanje. Wanneer zijn vader plotseling opduikt - die bij de CIA werkt - blijkt dat hij in een samenzwering is terechtgekomen.

20 Oude Liefde
oude-liefde-film
Oude Liefde

Wat: film
Wanneer: 26 september
Genre: romantiek / drama

Deze Nederlandse film uit 2017 heeft Gouden Kalf-nominatie op z'n naam staan voor beste mannelijke bijrol. Fer en Fransje zijn gescheiden, maar na het overlijden van hun zoon leren ze elkaar opnieuw kennen.

21 Love Island UK The Reunion
love-island-uk-seizoen-5
Love Island UK

Wat: tv-programma
Wanneer: 25 september
Genre: reality

Net als de Nederlandse Love Island heeft ook Love Island UK een reünie-aflevering. Benieuwd hoe het met de Islanders van seizoen 5 gaat? Ze vertellen het in deze aflevering.

22 Love Island (eerste seizoen van Videoland)
alle-kandidaten-love-island-seizoen-2-videoland
Love Island

Wat: tv-programma
Wanneer: 23 september (iedere dag een nieuwe aflevering)
Genre: reality

Eerder dit jaar werden we getrakteerd op het allereerste (half-) Nederlandse seizoen van Love Island. Het datingprogramma verschijnt nu weer, maar dan exclusief bij Videoland. Welk koppel zal er met de winst vandoor gaan?

23 Surviving R. Kelly
documentaire-surviving-r-kelly
Surviving R. Kelly

Wat: documentaire
Wanneer: 20 september

De documentaire die een hoop teweeg heeft gebracht - en terecht. Slachtoffers vertellen hoe ze mentaal, fysiek en seksueel misbruikt zijn door de bekende R&B-zanger R. Kelly.

24 Love Island De Reünie
denzel-aleksandra-love-island-de-reunie
Love Island De Reünie

Wat: tv-programma
Wanneer: 19 september
Genre: reality

Heb je het eerste seizoen van de Nederlands-Vlaamse Love Island gekeken? Dan vraag je je vast af hoe het nu met de deelnemers gaat. Laat ik alvast verklappen dat winnaars Denzel en Aleksandra nog steeds happy in love zijn. Toch hebben niet alle relaties standgehouden na het programma, zo blijkt.

25 New Amsterdam
new-amsterdam-serie
New Amsterdam

Wat: serie
Wanneer: 9 september
Genre: ziekenhuis

Een beetje als Grey's Anatomy, maar dan anders. New Amsterdam is gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital, geschreven door Eric Manheimer.

26 Dancing With The Stars (Seizoen 5)
dancing-with-the-stars
Dancing with the stars

Wat: tv-programma
Wanneer: 8 september (wekelijks)

Na tien jaar komt Dancing With The Stars weer op tv (en op Videoland). Iedere week leren de BN'ers lastige choreo's en laten ze hun dansskills zien.

27 Harry & Meghan: A Royal Romance
harry-meghan-a-royal-romance
Harry & Meghan: A Royal Romance

Wat: film
Wanneer: 7 september
Genre: biografie / romantiek

Het liefdesverhaal van prins Harry en Meghan Markle, maar dan verfilmd. Als je deze film leuk vindt, moet je het tweede deel Harry & Meghan: Becoming Royal ook zien. Gelukkig staat die ook gewoon op Videoland.

28 Baantjer: Het Begin
baantjer-het-begin
Baantjer: Het Begin

Wat: film
Wanneer: 3 september
Genre: misdaad

Een remake van de klassieke serie Baantjer. Juriaan de Cock (met C-O-C-K!) wordt gespeeld door Waldemar Torenstra. Tygo Gernandt speelt zijn assistent Tonnie Montijn.

29 Lost
lost-serie-videoland
Lost

Wat: serie
Wanneer: 2 september
Genre: avontuur / drama

Alle zes seizoenen van deze klassieker verschijnen op Videoland. De serie gaat over een groep mensen die na een vliegtuigcrash strandt op een mysterieus eiland.

30 Logan Lucky
logan-lucky-film-videoland
Logan Lucky

Wat: film
Wanneer: 28 augustus
Genre: komedie / misdaad

Channing Tatum
en Adam Driver spelen twee broers die een ogenschijnlijke onmogelijke overval proberen te plegen.

31 The Hitman's Bodyguard
the-hitmans-bodyguard
The Hitman's Bodyguard

Wat: film
Wanneer: 23 augustus
Genre: actie / komedie

Ryan Reynolds
speelt de lijfwacht Michael, die ingehuurd wordt om binnen 24 uur huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) naar Den Haag moet begeleiden. Extra leuk: bijna alle scènes spelen zich af in Amsterdam en de Nederlandse Barry Atsma speelt ook een rol.

32 Redbad
redbad-film-videoland
Redbad

Wat: film
Wanneer: 22 augustus
Genre: actie / drama

33 Failure To Launch
failure-to-launch-film
Failure to launch

Wat: film
Wanneer: 21 augustus
Genre: romantiek / komedie

34 The Lovely Bones
the-lovely-bones
The Lovely Bones

Wat: film
Wanneer: 20 augustus
Genre: thriller / drama

35 The Girl With The Dragon Tattoo
the-girl-with-the-dragon-tattoo
The Girl With The Dragon Tattoo

Wat: film
Wanneer: 16 augustus
Genre: thriller / misdaad

36 Mean Girls
mean-girls-videoland
Mean Girls

Wat: film
Wanneer: 14 augustus
Genre: drama

37 John Wick: Chapter 2
john-wick-chapter-2
John Wick: Chapter 2

Wat: film
Wanneer: 9 augustus
Genre: actie

38 The Five (seizoen 1)
the-five-serie
The Five

Wat: serie
Wanneer: 8 augustus
Genre: drama

39 Scrubs (seizoen 1 t/m 8)
scrubs-serie
Scrubs

Wat: serie
Wanneer: 5 augustus
Genre: komedie

40 The Pink Panther (deel 1 en 2)
pink-panther-beyonce
Pink Panther

Wat: films
Wanneer: 3 augustus
Genre: komedie / misdaad

41 Picnic at Hanging Rock
nieuw-videoland
Picnic at Hanging Rock

Wat: serie (seizoen 1)
Wanneer: 25 juli
Genre: drama

42 Uptown Girls
Uptown-Girls
Uptown Girls

Wat: film
Wanneer: 22 juli
Genre: komedie, romantiek

43 Carol
Carol-videoland
Carol

Wat: film
Wanneer: 21 juli
Genre: drama, romantiek, filmhuis

44 Kung Fu Panda
Kung-Fu-Panda
Kung Fu Panda

Wat: film
Wanneer: 16 juli
Genre: familie, avontuur, actie

45 Adam Zkt Eva Vips
Adam-Zkt-Eva-Vips
Adam Zkt Eva Vips

Wat: televisieprogramma
Wanneer: 15 juli
Genre: reality

46 The Real O’Neals
The-Real-O’Neals
The Real O’Neals

Wat: serie (seizoen 1,2)
Wanneer: 15 juli
Genre: komedie

47 The Broken Circle Breakdown
The-Broken-Circle-Breakdown
The Broken Circle Breakdown

Wat: film
Wanneer: 14 juli
Genre: muziek, filmhuis, romantiek

48 Four-Brothers
Four-Brothers
Four Brothers

Wat: film
Wanneer: 12 juli
Genre: actie, misdaad

49 Tell Me A Story
Tell-Me-A-Story
Tell Me A Story

Wat: serie (seizoen 1)
Wanneer: 11 juli
Genre: thriller

Advertentie - Lees hieronder verder