Nieuw op Videoland: we selecteren de beste films en series

Noteer maar vast in je agenda

monica geuze voor like monica
Jasper Rens van Es

We houden je met liefde op de hoogte van de nieuwe films en series die verschijnen bij Videoland. Met dit lijstje weet je altijd welke nieuwe titels vanaf wanneer te zien zijn. Handig, toch?

PS. Op zoek naar nog meer bingewatch-materiaal? Voor de nieuwe series en films op Netflix moet je hier zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Like Monica (seizoen 2)

Wat: reality-programma
Wanneer: 9 juni

Het tweede seizoen van Like Monica is van start gegaan. Er verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen, waarin te zien is hoe Monica Geuze een inkijkje in haar privéleven geeft.

2 Married At First Sight Australia (seizoen 8)

Wat: reality-programma
Wanneer: 7 juni

Kijk je de Australische versie van Married At First Sight nog niet? Lees hier waarom MAFS Australia de beste reality-show van dit moment is. Mocht je de andere seizoenen al gebinged hebben: seizoen 8 komt eraan!

3 The Bold Type (seizoen 5)

Wat: serie
Wanneer: 28 mei
Genre: drama

Finally, it's here! Het laatste seizoen van The Bold Type is nú te bingen. We kunnen niet wachten om te zien wat Jane, Kat en Sutton nu voor ons in petto hebben.

4 Love Island Nederland

Wat: datingshow
Wanneer: 24 mei

BERICHTJE! De Nederlandse versie van Love Island gaat op 24 mei van start. Vanaf dan verschijnt er iedere dag een nieuwe aflevering. Benieuwd naar de singles die meedoen aan Love Island 2021? We stellen ze aan je voor.

5 De Verhulstjes

Wat: realityshow
Wanneer: 10 mei

De familie Verhulst is een begrip in België. Gert Verhulst kennen we natuurlijk allemaal van Samson & Gert en als de big boss van Studio 100. Sinds een aantal jaar zijn zoon Viktor en dochter Marie in zijn voetsporen getreden en draaien ook zij volop mee in de entertainmentindustrie. Voor het eerst laat de familie Verhulst de camera's toe in hun leven, wat voor zeer amusant beeldmateriaal zorgt.

6 The Handmaid's Tale (seizoen 4)

Wat: serie
Wanneer: 30 april (wekelijks nieuwe aflevering)
Genre: drama

FINALLY: seizoen 4 van The Handmaid's Tale gaat van start. Iedere week is een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Cadeautje voor fans: er staan nu al twee afleveringen op de streamingdienst!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder