Nieuw op Videoland: we selecteren de beste films en series

Noteer maar vast in je agenda

nieuw op netflix pitch perfect
Pitch Perfect

We houden je met liefde op de hoogte van de nieuwe films en series die verschijnen bij Videoland. Met dit lijstje weet je altijd welke nieuwe titels wanneer te zien zijn. Super handig, toch?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Pitch Perfect en Pitch Perfect 2

Wat: film
Wanneer: 19 december
Genre: komedie / drama

Anna Kendrick speelt de hoofdrol in deze muzikale komediefilms. Deel 1 én 2 verschijnen op de streamingdienst, terwijl deel 3 nog even op zich laat wachten.

2 Jurassic Park (alle films)

Wat: film
Wanneer: 13 december
Genre: sciencefiction

Tijd voor een marathon, want alle Jurassic Park-films zijn te bekijken: Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park 3 en Jurassic World.

3 Mamma Mia!

Wat: film
Wanneer: 10 december
Genre: musical

Alle liedjes van ABBA luidkeels meezingen terwijl je naar Amanda Seyfried en Meryl Streep kijkt - precies wat een filmavond nodig heeft.

4 Despicable Me (deel 1 en 2)

Wat: films
Wanneer: 6 december
Genre: animatie

Tijd voor Gru, Margo, Edith, Agnes en de Minions! De eerste twee Despicable Me-films zijn te zien op Videoland.

5 Meisje van Plezier (seizoen 3)

Wat: serie
Wanneer: 6 dec

Wat: serieWanneer: 6 decemberGenre: drama

ember
Genre: drama

In Meisje van Plezier speelt Angela Schijf de hoofdrol van Nadine, een moeder die er een geheim leven als escorte op nahoudt. Het derde seizoen is meteen het laatste van deze dramaserie.

6 Temptation Island: Love or Leave

Wat: tv-programma
Wanneer: 26 november
Genre: reality

Het is tijd voor een nieuwe reality-verslaving, want Videoland komt met een gloednieuwe versie van Temptation Island. Extra fijn: op 26 november verschijnen er meteen twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave. Daarna verschijnt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

7 The Hobbit (alle drie de films)

Wat: film
Wanneer: 20 november
Genre: fantasy

Tijd voor een filmavond: alle drie de The Hobbit-films zijn te zien op Videoland. Dit zijn The Hobbit: An Unexpected Journey; The Hobbit: The Battle of the Five Armies; en The Hobbit: The Desolation of Smaug.

8 The Holiday

Wat: film
Wanneer: 8 november
Genre: romantiek / komedie

De winter is pas compleet als je het liefdesverhaal van Cameron Diaz en Jude Law voor de zoveelste keer hebt bekeken. De ideale film voor een filmavond (met daarna Love Actually, die ook op Videoland staat).

9 Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life

Wat: film
Wanneer: 6 november
Genre: actie

Wie speelde er back in the days nog meer de computerspellen van Tomb Raider? In 2001 verscheen Angelina Jolie in de rol van de badass Lara Croft.

10 8 Mile

Wat: film
Wanneer: 2 november
Genre: drama

Eminem speelt de hoofdrol in deze film. In 2003 won de rapper de Oscar voor 'beste originele nummer' in 8 Mile met zijn hit Lose Yourself. Hij was echter niet aanwezig om zijn Award op te halen.

11 Love Actually

Wat: film
Wanneer: 1 november
Genre: romantiek / drama

Zijn wij even blij dat we onze favoriete kerstfilm voor de zoveelste keer kunnen kijken! De feestdagen mogen er dan dit jaar anders uitzien dan we gewend zijn, die filmavond met Love Actually op, blijft gelukkig hetzelfde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur