Nieuw op Videoland: we selecteren de beste films en series

Noteer maar vast in je agenda

onlyfans uncovered
Videoland / OnlyFans Uncovered

We houden je met liefde op de hoogte van de nieuwe films en series die verschijnen bij Videoland. Met dit lijstje weet je altijd welke nieuwe titels wanneer te zien zijn. Handig, toch?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 OnlyFans Uncovered

Wat: documentaire-serie
Wanneer: 9 april

In deze driedelige documentaire laten verschillende Nederlandse creators zien hoe ze hun geld verdienen met OnlyFans. Onder anderen realitysterren Rosanna Voorwald (29) en Niels van der Zanden (30) zijn te zien in de docu.

2 Celeb Ex In The City

Wat: realityshow
Wanneer: 29 maart

Een gloednieuwe realityserie komt naar Videoland: Celeb Ex In The City. Het is basically een mix tussen First Dates en Ex On The Beach. Bekende mensen gaan op een blind date, maar weten niet dat hun ex ieder moment kan binnenwandelen om de boel op te schudden.

3 Keeping Up With The Kardashians (seizoen 18)

Wat: realityshow
Wanneer: 22 maart

Het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians is recent in de Verenigde Staten van start gegaan. Seizoen 15, 16 en 17 zijn momenteel al op Videoland te zien, maar hier komt nog een seizoen bij: seizoen 18 komt eraan!

4 The Blacklist (seizoen 8)

Wat: serie
Wanneer: 13 maart
Genre: misdaad

Waar seizoen 7 van The Blacklist sinds deze week nieuw op Netflix staat, waren deze afleveringen al een tijdje bij Videoland te zien. Fans van de serie moeten bij Videoland zijn, want het achtste seizoen verschijnt nu online.

5 Temptation Island USA seizoen 3

Wat: realityprogramma
Wanneer: 4 maart

Temptation Island USA - de Tempation-versie waar de nieuwe Temptation Island: Love or Leave op gebaseerd is - is terug! Seizoen 3 gaat van start. Er verschijnen wekelijks nieuwe aflevering en de eerste twee afleveringen staan vanaf 4 maart online.

6 Homeland (seizoen 1 t/m 8)

Wat: serie
Wanneer: 12 februari
Genre: drama / thriller

Goed nieuws voor fans van Homeland: alle seizoenen komen naar Videoland. En dan hebben we het dus ook over seizoen 8, het laatste seizoen van de serie, dat momenteel nog niet op Netflix staat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur