Nieuw op Videoland: we selecteren de beste films en series

Noteer maar vast in je agenda

the lovely bones
The Lovely Bones

We houden je met liefde op de hoogte van de nieuwe films en series die verschijnen bij Videoland. Met dit lijstje weet je altijd welke nieuwe titels wanneer te zien zijn. Super handig, toch?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Lovely Bones

Wat: film
Wanneer: 24 oktober
Genre: thriller / mysterie

The Lovely Bones is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Alice Sebold. Oscar-winnaar Peter Jackson (The Lord of the Rings) zorgde voor de regie. De film gaat over een meisje dat vermoord is en niet kan rusten in het hiernamaals tot haar moordenaar gevonden is.

2 Sinister 2

Wat: film
Wanneer: 15 oktober
Genre: horror / thriller

Sinister 2 is een vervolg op de kaskraker Sinister, die in 2015 verscheen. De voormalige hulpsheriff uit de eerste film gaat op zoek naar de moordenaar van de familie Oswalt en krijgt te maken met de demon Bughuul.

3 Remember me

Wat: film
Wanneer: 14 oktober
Genre: drama

Robert Pattinson speelt de hoofdrol in de dramafilm Remember Me. Be warned: het is een onverwachte tranentrekker.

4 The Silence of the Lambs

Wat: film
Wanneer: 11 oktober
Genre: horror

Een klassieker die je gezien moet hebben. Anthony Hopkins speelt de beroemde rol van Hannibal Lecter, een seriemoordenaar die ook wel bekend staat als 'Hannibal de kannibaal.' De film sleepte niet voor niets vijf (!) Oscars binnen.

5 Uptown Girls

Wat: film
Wanneer: 5 oktober
Genre: komedie

Dakota Fanning was als 8-jarige te zien in de romantische dramakomedie Uptown Girls, samen met de inmiddels overleden actrice Brittany Murphy.

6 London Has Fallen

Wat: film
Wanneer: 5 oktober
Genre: actie

London Has Fallen is het vervolg op de film Olympus Has Fallen, waarin het Witte Huis werd ingenomen. Onder anderen Gerard Butler en Morgan Freeman spelen de hoofdrollen.

7 Legally Blonde & Legally Blonde 2

Wat: films
Wanneer: 3 oktober
Genre: romantiek / komedie

Videoland heeft de eerste twee films over onze favoriete rechtenstudent Elle Woods te pakken gekregen! Een goeie voorbereiding op de komst van Legally Blonde 3.

8 Office Christmas Party

Wat: films
Wanneer: 1 oktober
Genre: komedie / kerstfilm

Op 1 oktober verschijnt er een hele lading aan kerstfilms op Videoland, waaronder Office Christmas Party. Onder anderen Jennifer Aniston en Jason Bateman zijn in deze komedie te zien.

9 Love Life

Wat: serie
Wanneer: 25 september
Genre: romantiek / komedie

Anna Kendrick speelt de hoofdrol in het eerste seizoen van deze nieuwe veelbelovende serie. Ieder seizoen volgen we het liefdesleven van één persoon, van hun eerste liefde tot hun laatste romance.

10 Drag Race Holland

Wat: tv-programma
Wanneer: 18 september

RuPaul's Drag Race komt naar Nederland! Fred van Leer neemt de taak van presentator op zich en Nikkie de Jager zit in de jury. Wij kunnen niet wachten!

11 Notting Hill

Wat: film
Wanneer: 12 september
Genre: romantiek / komedie

"I'm just a girl standing in front of a boy asking him to love her..." Deze bekende quote komt uit de klassieker Notting Hill, die na 21 (!) jaar nog steeds het kijken waard is.

12 Kim Kardashian West: The Justice Project

Wat: documentaire-serie
Wanneer: 3 september

We zagen Kim Kardashian al aan het werk in Keeping Up With The Kardashians, maar de docu-serie The Justice Project is helemaal gewijd aan Kims missie om het Amerikaanse strafrecht te hervormen.

13 The Office US (seizoen 1 t/m 9)

Wat: serie
Wanneer: 1 september
Genre: komedie

Een werkplek is nog nooit zo vermakelijk geweest als The Office. Steve Carell speelt de meest ongepaste baas die je maar kunt bedenken. Een must-see voor komedie-liefhebbers!

14 Charmed

Wat: serie
Wanneer: 30 augustus
Genre: drama / fantasy

The power of three will set you free! Het is eindelijk zover: alle seizoenen van Charmed verschijnen op Videoland. En dan hebben we het niet over de remake, maar over de originele serie uit 1998. Benieuwd naar de cast van Charmed anno 2020?

15 Now You See Me 2

Wat: film
Wanneer: 26 augustus
Genre: thriller / mysterie

Het vervolg op de (letterlijke) kaskraker Now You See Me is mogelijk nog beter dan het eerste deel. Extra grappig: Daniel Radcliffe heeft een rol, die een grote knipoog is naar zijn iconische rol als Harry Potter.

16 The Girl On The Train

Wat: film
Wanneer: 23 augustus
Genre: thriller

Emily Blunt speelt de hoofdrol in deze thriller. Rachel Watson rijdt iedere dag met de trein en ziet op een dag de vermiste Megan buiten in een flits. Rachel raakt betrokken bij het politieonderzoek en wordt een verdachte.

17 April, May en June

Wat: film
Wanneer: 19 augustus
Genre: drama

April, May en June worden door hun moeder uitgenodigd naar huis te komen, om het nieuws met hen te delen dat ze niet meer lang te leven heeft. De drie halfzussen worden gedwongen om hun leven opnieuw te evalueren.

18 The Divergent Series

Wat: films
Wanneer: 13 augustus
Genre: actie / sciencefiction

De hele Divergent-serie verschijnt op Videoland. We hebben het over de drie films Divergent, Allegiant en Insurgent, met Shailene Woodley in de hoofdrol.

19 MTV’s Celebrity Ex On The Beach

Wat: reality-programma
Wanneer: 10 augustus

We hebben Ex On The Beach: Double Dutch, Ex On The Beach: Peak of Love en nu ook Celebrity Ex On The Beach, waarin onder anderen Sophie Kasaei van Georgie Shore te zien is.

20 Kill Bill & Kill Bill 2

Wat: films
Wanneer: 7 augustus
Genre: actie

Een must-see voor actie liefhebbers. Uma Thurman speelt de rol van The Bride die wraak neemt op een groep moordenaars nadat ze haar en haar ongeboren kind proberen te doden. De films zijn geregisseerd door Quentin Tarantino.

21 The Karate Kid Part II

Wat: film
Wanneer: 4 augustus
Genre: actie / drama

Het vervolg op de iconische film The Karate Kid uit 1984. Mr. Miyagi leert Daniel meer over karate. Dit keer niet vanwege een wedstrijd, maar voor in het echte leven.

22 Het Huis Anubis

Wat: tv-programma
Wanneer: 1 augustus
Genre: drama / mysterie

Wie keek er vroeger nog meer naar deze Nickelodeon-serie? We zochten eerder al uit hoe de cast van Het Huis Anubis nu eruit ziet. Mocht je de afleveringen nog eens willen bewonderen (lekker nostalgisch, toch?) dan kan dat vanaf nu.

23 The Fast and the Furious (7 films)

Wat: films
Wanneer: 23 juli
Genre: actie

Wie is in voor een filmmarathon? Alle The Fast and the Furious-films zijn te zien op Videoland. Dat betekent dat je zeven delen (achter elkaar?) kunt zien.

24 Fifty Shades of Grey

Wat: film
Wanneer: 26 juli
Genre: erotiek / romantiek

Mr. Grey will see you now. Dakota Johnson en Jamie Dornan spelen de hoofdrollen in deze kaskraker.

25 Ex On The Beach USA (3 seizoenen)

Wat: reality-programma
Wanneer: 22 juli

Mocht je alle seizoenen van Ex On The Beach: Double Dutch en Ex On The Beach UK al gebinged hebben, dan hebben we een goeie toevoeging voor je: er verschijnen maar liefst drie seizoenen van de Amerikaanse Ex On The Beach op Videoland - inclusief oude bekenden.

26 Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Wat: film
Wanneer: 21 juli
Genre: horror

Voor alle horrorliefhebbers out there: dit is de zesde en nieuwste film uit de Paranormal Activity-reeks.

27 Blair Witch

Wat: film
Wanneer: 21 juli
Genre: horror

De bekende legende van de Blair Witch wordt werkelijkheid in deze psychologische horrorfilm uit 2016. Dit is de derde film in de Blair Witch-reeks, met als eerste The Blair Witch Project en als tweede Book of Shadows: Blair Witch 2.

28 Onze Jongens

Wat: film
Wanneer: 12 juli
Genre: komedie / romantiek

Jim Bakkum speelt de hoofdrol in de film die de Nederlandse Magic Mike wordt genoemd.

29 Cowboys & Aliens

Wat: film
Wanneer: 11 juli
Genre: actie / sciencefiction

Daniel Craig, Harrison Ford en Olivia Wilde spelen de hoofdrollen in de Amerikaanse Western (met een twist) Cowboys & Aliens.

30 Like Monica (seizoen 1)

Wat: reality
Wanneer: 8 juli

Na een stop van een paar maanden verschijnen er eindelijk nieuwe afleveringen van Like Monica. In het realityprogramma geeft influencer Monica Geuze een kijkje in haar privéleven.

31 Black-ish (seizoen 1 t/m 5)

Wat: serie
Wanneer: 6 juli
Genre: komedie

Black-ish mag dan wel een sitcom zijn, de serie adresseert belangrijke thema's, zoals racisme, politiegeweld, Black Lives Matter, wit privilege en inclusiviteit. Met andere woorden: een must-see.

32 The Hustle

Wat: film
Wanneer: 5 juli
Genre: komedie

Anne Hathaway en Rebel Wilson spelen twee powervrouwen die mannen oplichten. Ze bundelen hun krachten in de ultieme scam.

33 The Break-Up

Wat: film
Wanneer: 26 juni
Genre: romantiek / komedie

Een film uit het lijstje romantische komedies uit de zeroes die je jaar na jaar opnieuw kunt kijken. Jennifer Aniston en Vince Vaughn spelen de hoofdrollen in deze klassieker.

34 La La Land

Wat: film
Wanneer: 22 juni
Genre: musical, romantiek

Wat ons betreft een van de mooiste films van de afgelopen jaren, met droomkoppel Ryan Gosling en Emma Stone. Sebastian en Mia hebben allebei grote dromen: hij wil een jazz-bar openen, en zij wil actrice worden. Ze worden verliefd en inspireren elkaar met hun passie – maar is de liefde bestand tegen hun gedrevenheid?

35 Huisvrouwen bestaan niet 2

Wat: film
Wanneer: 16 juni
Genre: drama, komedie

Genoten van de eerste versie van Huisvrouwen bestaan niet? Binnenkort staat naast de eerste film, ook het tweede deel van de bekende Nederlandse film op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur