Nieuw op Videoland: we selecteren de leukste films en series

Noteer maar vast in je agenda

Nieuw bij Videoland
Louisa van Zuilichem

We houden je met liefde op de hoogte van de nieuwe films en series die verschijnen bij Videoland. Met dit lijstje weet je altijd welke nieuwe titels wanneer te zien zijn. Super handig, toch?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ex On The Beach: Double Dutch (seizoen 6)
Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6
Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6

Wat: tv-programma
Wanneer: 8 april
Genre: reality

Zon, zee, villa en héél veel drama. Benieuwd welke singles meedoen? Dit zijn de deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6.

2 Cougar Town (seizoen 1 t/m 6)
Cougar Town
Cougar Town

Wat: serie
Wanneer: 6 april
Genre: komedie

We kennen Courteney Cox allemaal als Monica van Friends, maar wist je dat ze na de populaire sitcom nog een hoofdrol in een serie heeft gehad? De actrice speelt de rol van een vrouw die vlak na haar scheiding met jongere mannen datet.

3 Blade Runner 2049

Wat: film
Wanneer: 26 maart
Genre: sciencefiction / thriller

Deze neo noir-sciencefictionfilm is een vervolg op Blade Runner. Ryan Gosling en Harrison Ford spelen de hoofdrollen. Bekijk alvast de trailer!

4 Tell Me A Story (seizoen 2)
Tell Me A Story seizoen 2
Tell Me A Story

Wat: serie
Wanneer: 25 maart
Genre: psychologische thriller / drama

In Tell Me A Story worden de eeuwenoude sprookjes verteld, maar dan op een realistische manier in de moderne maatschappij. Seizoen 2 bevat nieuwe personages en verhalen. Maar: Paul Wesley (van The Vampire Diaries) keert wél terug!

5 Like Monica
Like Monica op Videoland
Like Monica

Wat: documentaire-serie
Wanneer: 25 maart

Monica Geuze geeft fans een kijkje in haar leven in Like Monica. De docu-serie heeft nu al behoorlijk wat ophef veroorzaakt: in aflevering 1 is te zien hoe Monica Geuze datet met een jongen van Raya en doet ze uitspraken over haar ex Lars Veldwijk, waar hij niet zo blij mee is.

6 Mocro Maffia
Mocro Maffia
Mocro Maffia

Wat: serie
Wanneer: 20 maart
Genre: misdaad

Yes, yes, yes! Deel 2 van Mocro Maffia gaat op 20 maart eindelijk van start. Daarna verschijnt er dagelijks een nieuwe aflevering. Glamour sprak de castleden over het nieuwe seizoen. Lees hier het interview met Nasrdin Dchar, het interview met Walid Benmbarek en het interview met Oussama Ahammoud. Alles over Mocro Maffia vind je hier.

7 Mocro Maffia Backstories
Mocro Maffia Backstories
Mocro Maffia Backstories

Wat: documentaire
Wanneer: 18 maart

Het nieuwe seizoen van Mocro Maffia begint op 20 maart. Als extraatje delen castleden Nasrdin Dchar (Potlood), Bilal Wahib (Mo ‘de Show’) en Oussama Ahammoud (Muis) over hun succes en hun personages.

8 Wat is dan liefde
Wat is dan liefde
Wat is dan liefde

Wat: film
Wanneer: 17 maart
Genre: romantiek / komedie

Elise Schaap en Maarten Heijmans hebben de hoofdrollen te pakken en dat zorgt voor twee dingen: een hoop hilariteit en chemie op je scherm. Ook leuk: Monica Geuze heeft een kleine rol in de film.

9 21 Jump Street & 22 Jump Street
22 Jump Street
22 Jump Street

Wat: films
Wanneer: 16 maart
Genre: komedie / actie

Jonah Hill en Channing Tatum zijn als undercover agenten te zien in de grappige actiefilm 21 Jump Street en het vervolg 22 Jump Street. Fun fact: de twee acteurs vertolken niet alleen de hoofdrollen, maar zijn ook de producenten van de films.

10 James Bond
image
James Bond/ Videoland

Wat: film
Wanneer:
2 maart
Genre:
action/ adventure/ thriller

De wereldwijde première van No Time To Die is helaas uitgesteld, maar goed nieuws: Videoland heeft alle (ja echt alle!) James Bond films toegevoegd. Maar liefst 24 stuks, die je allemaal kan gaan binge-watchen.

11 The Break-Up
image
The Break-Up

Wat: film
Wanneer: 28 februari
Genre: comedy/ drama/ romantic

Wanneer het verliefde stel Brooke en Gary gaat samenwonen, hebben ze niet de romance die ze hadden verwacht. Sterker nog; ze hebben de ene na de andere ruzie en halen het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste woordenwisseling verbreekt Brooke de relatie, maar geen van beide wil hun prachtige appartement uit… Ze blijven er samen in wonen, tot de ander opgeeft, maar geen van beide geeft zich makkelijk gewonnen.

12 Defiance
image
Defiance

Wat: film
Wanneer: 27 februari
Genre: oorlog

Dit waargebeurde verhaal gaat over drie joodse broers die tijdens de tweede oorlog in opstand komen en zich verzetten tegen de Duitsers.

13 Tempation Island (seizoen 5)
Verleidsters Temptation Island 2020
Temptation Island / RTL

Wat: serie
Wanneer: 26 februari
Genre: drama

De ultieme relatietest is terug!
Vanaf nu is er weer elke week een aflevering te zien van je favoriete dramaserie. Extra leuk; de eerste drie afleveringen kun je bingen, want die komen op de 26ste tegelijkertijd online.

14 Pinguins of Madagascar
Pinguins of Madagascar
Pinguins of Madagascar

Wat: film
Wanneer: 16 februari
Genre: animatie/ familie

Deze spin-off van Madagascar gaat over de pinguïns Skipper, Rico, Kowalski en Private, die de kwaadaardige dr. Octavias Brine proberen te stoppen voor hij de wereld verovert. Hilariteit gegarandeerd.

15 Bridget Jones's Diary & Bridget Jones: The Edge of Reason
Bridget Jones's Diary
Bridget Jones's Diary

Wat: films
Wanneer: 14 februari
Genre: komedie/ romantiek

Een klassieke feel good film die ons altijd weer opvrolijkt. De eerste en tweede film over de onhandige doch hilarische Bridget Jones staan op Videoland.

16 Bridesmaids
Bridesmaids film
Bridesmaids

Wat: film
Wanneer: 14 februari
Genre: komedie

Yes, één van onze favoriete comedy's staat nu op Videoland! De sterke all-female cast bestaat uit Kristen Wiig, Maya Rudolph en Melissa McCarthy. Annie, wiens leven even niet zo lekker gaat, wordt door haar beste vriendin Lillian gevraagd om haar bruidsmeisje te zijn. Eén van Lillians andere (perfecte) vriendinnen probeert de show echter over te nemen. Als je deze nog niet hebt gezien, is het een garantie voor een avondje lachen.

17 Dit is Nederland: kalifaatkinderen
image
Videoland

Wat: documentaire
Wanneer: 5 februari

Ruim 200 Nederlandse kinderen zitten in vluchtelingenkampen in Syrië. Hun vaders en moeders moeten worden berecht, maar wat staat hun kinderen nu te wachten? Zijn de kinderen zodanig 'gehersenspoeld' dat ze een gevaar vormen voor de samenleving, of hebben we te maken met slachtoffers? Je kan het kind uit het kalifaat halen, maar kan je het kalifaat wel uit het kind halen? In deze heftige docu wordt dit besproken.

18 E.T. The Extra-Terrestrial
image
Netflix

Wat: film
Wanneer: 2 februari
Genre: sciencefiction

We kent 'm niet, de leus E.T. Phone Home. Op een dag ontdekt Elliott een buitenaards wezen in zijn achtertuin. Na de eerste schrik sluiten de twee vriendschap en Elliott noemt het wezentje E.T.. Hij laat het wezen kennismaken met zijn broer en zusje en E.T. raakt al snel vertrouwd met het aardse leven. Toch krijgt E.T. heimwee naar zijn planeet en ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten. Ook Elliott voelt zich niet lekker, hun band is zo hecht geworden dat ze dezelfde gevoelens ervaren.

19 The Boy Next Door
The Boy Next Door
The Boy Next Door

Wat: film
Wanneer: 1 februari
Genre: thriller

Jennifer Lopez speelt de rol van Claire, die na een scheiding verhuist naar een nieuwe buurt. Daar wordt ze bevriend met de 20-jarige Noah die naast haar woont. Wanneer ze met elkaar naar bed gaan, weet Claire meteen dat ze een fout heeft gemaakt. Maar zo makkelijk laat Noah zich niet afwijzen.

20 The Beach House
The Beach House
David M. Russell

Wat: film
Wanneer: 1 februari
Genre: romantiek/ komedie

Hallo Chad Michael Murray! Wanneer Cara haar baan in Chicago kwijtraakt, verhuist ze terug naar haar ouderlijk huis in South Carolina. Hier moet ze dealen met haar (nieuwe) familie en oude liefde.

21 Expeditie Robinson Nederland vs. België
Expeditie Robinson Nederland vs. België
Expeditie Robinson Nederland vs. België

Wat: tv-programma
Wanneer: 23 januari
Genre: survival/ reality

Het nieuwe Videoland-seizoen van Expeditie Robinson is op donderdag officieel van start gegaan. In de eerste aflevering van Expeditie Robinson Nederland vs. België blijkt zelfs een hilarische fout te zitten.

22 The Family (seizoen 1)
The Family
The Family

Wat: serie
Wanneer: 20 januari
Genre: thriller

Deze thrillerserie is geschreven door dezelfde persoon die Grey's Anatomy schreef. Het verhaal gaat over de zoon van een burgemeester, die na tien jaar vermist te zijn plotseling weer opduikt.

23 Eagle Eye
Eagle Eye
Eagle Eye

Wat: film
Wanneer: 18 januari
Genre: actie/ thriller

Shia LaBeouf en Michelle Monaghan spelen samen in deze actiefilm. De 30-jarige Jerry wordt onterecht beschuldigd van terrorisme. Op instructie van een vrouw die hem steeds belt, probeert hij te ontsnappen aan de FBI. Het is dat, of de doodstraf.

24 Eden
image
Eden

Wat: film
Wanneer: 14 januari
Genre: mysterie/ thriller

Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Chong Kim. Wanneer Hyun Jae met een vriendin naar een bar gaat in New Mexico, ontmoet ze een jongen die haar vriendelijk een lift naar huis aanbiedt. Wanneer ze op het aanbod ingaat, verandert haar leven in een nachtmerrie.

25 Divergent (deel 1,2 en 3)
image
Divergent

Wat: film
Wanneer: 13 januari
Genre: actie/ drama

In een wereld waarin de mensen onderverdeeld worden in vijf ‘fracties’ (Zelfverloochening, Vriendschap, Oprechtheid, Onverschrokkenheid en Eruditie) is het een vloek om nergens óf overal een beetje bij te horen. Wanneer er uit 'de test' blijkt dat Tris bij alle fracties hoort, moet ze alles op alles zetten om haar geheim te behouden en uit handen te blijven van de regering.

26 Bont Girl
image
Videoland

Wat: documentaire
Wanneer: 10 januari

In deze schokkende documentaire gaat Famke Louise samen met dierenactivisten Jenny en Thomas naar China, om daar meer te leren over de bontindustrie en de pijnlijke realiteit van dierenleed onder ogen te zien.

27 Fashion Girl
Fashion Girl
Fashion Girl

Wat: documentaire
Wanneer: 9 januari

In de nieuwe Videoland-documentaire Fashion Girl volgen we Famke Louise terwijl ze haar eigen kledinglijn FL by Famke opzet.

28 Grey's Anatomy (15 seizoenen)
Grey's Anatomy seizoen 15
Grey's Anatomy

Wat: serie
Wanneer: 6 januari
Genre: ziekenhuisdrama

Ye-hes, bijna alle seizoenen van Grey's Anatomy verschijnen op Videoland! Dat is seizoen 1 tot en met seizoen 15 - inderdaad, dat is het seizoen dat vorig jaar op de Nederlandse televisie verscheen. Nu nog hopen dat de seizoenen niet net zo snel van Videoland verdwijnen als de vorige keer.

29 Delivery Man
Delivery Man op Videoland
Delivery Man

Wat: film
Wanneer: 31 december
Genre: comedy/ drama

David doneerde ooit sperma in ruil voor geld. Nu komt hij erachter dat hij de biologische vader is van 533 kinderen, waarvan er 142 zijn identiteit proberen te achterhalen.

30 Me Before You
Me Before You op Videoland
Me Before You

Wat: film
Wanneer: 27 december
Genre: romantiek

Als ze haar baan kwijtraakt, is Louisa (Emilia Clarke) gedwongen de zorg voor Will (Sam Claflin) op zich te nemen, die nog niet zo lang geleden verlamd raakte en in een rolstoel belandde. De twee krijgen een bijzondere band.

31 All You Need Is Love Kerstspecial
image
All You Need Is Love Kerstspecial

Wat: televisie-uitzending
Wanneer:
24 december
Genre: romantiek

De feestdagen zijn niet compleet zonder de All You Need Is Love Kerstspecial, waarin familie en geliefden herenigd worden.

32 Jochem Myjer: Yeehaa!
image
Jochem Myjer: Yeehaa!

Wat: show
Wanneer:
22 december
Genre: Cabaret

Wie na alle romantiek zin heeft in een overdosis humor moet bij Jochem Myjer zijn. In zijn show ‘Yeehaa!’ heeft Jochem het over afknappers, schoolreisjes, het gezinsleven en veel meer herkenbare en hilarische onderwerpen.

33 Letters To Juliet
image
Letters To Juliet

Wat: film
Wanneer:
21 december
Genre: romantiek

De droom om schrijfster te worden brengt Sophie naar het Italiaanse Verona, waar ze een brief vindt die haar leven verandert. Ze gaan opzoek naar de geliefde van Juliet, maar wordt zelf ook overvallen door geluk.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur