De leukste films die nu in de bioscoop draaien

Plannen maar, die biosdate

films-bioscoop-leuk-nieuw
Serenity

Benieuwd welke films op dit moment in de bioscoop draaien en de moeite waard zijn? We zetten de leukste nieuwkomers voor je op een rij. Het enige wat jij hoeft te doen is een date regelen, een film kiezen en de popcorn bestellen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Hate U Give

Starr (Amandla Stenberg) leeft in twee werelden: ze woont in een arme 'zwarte' wijk en gaat naar een rijke 'witte' privéschool. Wanneer één van haar vrienden wordt neergeschoten, besluit ze actie te ondernemen.


Genre: drama

2 Serenity

Kapitein Baker (Matthew McConaughey) komt zijn ex-vrouw Karen (Anne Hathaway) tegen. Zij vraagt hem om een hele nare dienst: vermoord mijn huidige man.

Genre: thriller

3 Vals

Vier vriendinnen (Holly Mae Brood, Olivia Lonsdale, Niek Roozen en Romy Gevers) besluiten vlak voor hun eindexamen een weekendje naar de Ardennen te gaan, maar dat pakt niet zo goed uit..

Genre: thriller

4 Ben is Back

Goed nieuws voor de Julia Roberts-fans onder ons. Julia is te zien als Holly - de moeder van drugsverslaafde Ben (Lucas Hedges) in de film Ben is Back. Holly verdient zeker de titel mommy of the year.

Genre: drama

5 Welcome to Marwen

Steve Carell speelt met poppen in de nieuwe bioscoopfilm Welcome to Marwen. Na een traumatische ervaring is dit zijn enige houvast.

Genre: drama/fantasy

6 Creed 2

Trommel je inner Rocky Balboa maar op. In Creed 2 zien we Michael B. Jordan vechten voor zijn familie en zijn bokscarrière.

Genre: drama/sport

7 The House That Jack Built

Jack (Matt Dillon) is een ervaren seriemoordenaar en maakt van al zijn moorden een waar kunstwerk. Hoe dichter de politie op zijn hielen zit, des te mooier de 'kunstwerken' worden. Klinkt creepy, right?

Genre: drama/mysterie

8 Stan & Ollie

Deze film is gebaseerd op het hilarische duo De Dikke en de Dunne. Voor de laatste keer gaan Stan (Steve Coogan) en Ollie (John C. Reilly) de theaters in.

Genre: drama/comedy

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder