TV-gids: de leukste films die vanavond op televisie te zien zijn

Je hoeft alleen nog maar te kiezen

films-op-televisie-tv-tips-gids
The Pursuit of Happyness

We maken alles graag nét iets makkelijker voor je. De tv-gids heb je niet meer nodig, want wij zetten de leukste films die vanavond op televisie komen al voor je op een rij. Hoef jij alleen nog maar je filmsnack en gezelschap uit te kiezen. O ja, en de film natuurlijk.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Pursuit of Happyness

The Pursuit of Happyness is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over een vader en zoon. Ondanks de vele tegenslagen in het leven van Chris (Will Smith) probeert hij zijn hoofd boven water te houden voor zijn zoontje Christopher (Jaden Smith).

Vanavond om 20:30 uur op RTL 8.

2 Three Kings

Zin in bekende acteurs op je beeldscherm? Kijk dan vanavond naar Three Kings met George Clooney, Mark Wahlberg en Ice Cube. Zij zijn te zien als Amerikaanse soldaten tijdens de naslag van de Golfoorlog.

Bekijk de film vanavond om 20:30 uur op SBS 9.

3 The International

Meer zin in een thriller? Kijk dan vanavond naar The International. Louis Salinger (Clive Owen) doet - naar aanleiding van een moord op een collega – onderzoek naar de geheimen zaken van de International Bank of Business and Credits. Die zaken blijken niet zo proper te zijn.

De film is vanavond om 20:30 uur te zien bij RTL 7.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder