Veelbelovende Netflix Originals die allemaal in februari uitkomen

Nieuwe films en series die (aan de trailers te zien) de moeite zijn

nieuwe-netflix-originals-februari
Isn't it romantic

Steeds meer series en films die van Netflix zelf komen, zijn een groot succes. Denk aan Bird Box, Riverdale, You, Sex Education, noem maar op. In februari komt de streamingdienst met een hoop nieuwe Netflix Originals die het noemen waard zijn. Hieronder zes veelbelovende series en films, die je vanaf deze maand op Netflix kunt kijken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Russian Doll

Nadia houdt haar 36e verjaardag, tot ze op het laatst een ongeluk krijgt. Vanaf dat moment beleeft ze dezelfde dag keer op keer opnieuw. En iedere nacht sterft ze weer. Natasha Lyonne (bekend van Orange Is The New Black) speelt de rol van Nadia.

Wat: serie
Wanneer
: 1 februari
Genre
: komedie/drama

2 Velvet Buzzsaw

Grote namen als Jake Gyllenhaal, Toni Collette en Natalia Dyer spelen in deze thriller. Velvet Buzzsaw gaat over de kunstwereld. Een bijzondere collectie schilderkunst wordt ontdekt bij een gestorven kunstenaar. De schilderijen blijken levensgevaarlijk te zijn.

Wat: film
Wanneer: 1 februari
Genre: thriller

3 High Flying Bird

Een jonge professionele basketballer wordt buitenspel gezet. Hij besluit, samen met zijn sportagent Ray, iets te doen aan de machtsstructuur van de basketbalwereld. Bekende acteurs als André Holland, Zazie Beetz en Bill Duke zijn in deze film te zien.

Wat: film
Wanneer
: 8 februari
Genre
: drama

4 The Breaker Uppers

Twee cynische vrouwen zetten het bedrijf The Breaker Uppers op om mensen in een relatie te helpen het uit te maken met de ander. Ze halen alles uit de kast voor kun cliënten, zodat zij de break-up confrontatie niet aan hoeven te gaan.

Wat: film
Wanneer
: 15 februari
Genre
: romantische komedie

5 The Umbrella Academy

The Umbrella Academy is gebaseerd op een populair stripverhaal. Het gaat over een groep tieners met bovennatuurlijke krachten. Ze zijn geboren onder mysterieuze omstandigheden (de vrouwen die van de kinderen bevielen, waren nooit zwanger). Na hun geboorte werden ze geadopteerd door een miljardair die hen opgeleid heeft tot superhelden.

Wat: serie
Wanneer
: 15 februari
Genre
: fantasy

6 Isn't it romantic

Natalie (gespeeld door Rebel Wilson) ziet het leven pessimistisch in. Ze heeft altijd meegekregen dat echte romantiek alleen in romantische komedies voorkomt. Wanneer ze buiten bewustzijn raakt omdat ze tegen een ijzeren paal aan knalt, verandert haar leven opeens in een cliché romantische komedie. Inclusief droomman Blake (gespeeld door Liam Hemsworth).

Wat: film
Wanneer
: 28 februari
Genre
: romantische komedie

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder