De 6 leukste Netflix-films om te kijken op Valentijnsdag

"Liefde is als Sinterklaas: je moet erin geloven, anders wordt het niks"

films-valentijnsdag-netflix
Alles is Liefde

Happy Valentines Day! Tenminste, bijna dan. Misschien heb je dit jaar een date gescoord, maar blijkt het een absolute mis match te zijn. Kan gebeuren. Niet getreurd: we maken een lijst met de leukste Valentijnsdag-films van Netflix die je avond alsnog goedmaken. Ook als je Valentijnsdate wél geslaagd is (een date met je vriendinnen telt natuurlijk ook), kun je deze films kijken met een deken op de bank.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Love and Honor

De twee vrienden Mickey (Liam Hemsworth) en Dalton (Austin Stowell) zijn jonge soldaten die vechten in de Vietnamese oorlog. Wanneer Dalton’s vriendin het uitmaakt, gaan de vrienden terug naar Amerika om haar terug te winnen, waar Mickey als een blok valt voor Candace (Teresa Palmer).

2 The Ugly Truth

Tv-producent Abby (Katherine Heigl) krijgt het zwaar te verduren wanneer Mike (Gerard Butler) de show overneemt. Hij deelt zijn ongezouten ‘lelijke’ mening over de liefde. Toch volgt Abby Mike's adviezen op om haar droomman te veroveren.

3 Alles is Liefde

De Nederlandse klassieker met Carice van Houten. In Alles is Liefde volgen we zes verschillende liefdesverhalen. Zo is Kiki (Carice) al een tijd opzoek naar het prins op het witte paard. Ondertussen doet prins Valentijn (Jeroen Spitzenberger) er alles aan om Kiki’s aandacht te trekken.

4 Letters to Juliet

Sofie (Amanda Seyfried) gaat met haar man op huwelijksreis, maar brengt de meeste tijd alleen door in Verona, Italië. Ze ontdekt het huis van Julia (uit Shakespeare) waar vrouwen brieven achterlaten, hopend op een antwoord. Ze vindt een oude brief van Claire die haar oude geliefde Lorenzo terug wil vinden, en besluit deze te beantwoorden. Samen met Claire en haar kleinzoon Charlie (Chris Egan) gaat Sofie op zoek naar de man.

5 Irreplaceable You

Abbie (Gugu Mbatha-Raw) en Sam (Michiel Huisman) zijn al sinds hun achtste samen en meant to be om voor altijd samen te blijven. Totdat Abbie erachter komt dat ze terminale kanker heeft. Ze doet er alles aan om een gelukkige toekomst uit te stippelen voor haar verloofde, zonder haar.

6 Valentine’s Again

Katherine (Nicky Whelan) verliest al haar geloof in de liefde door een vreselijke Valentijnsdate. Op haar weg naar huis komt ze een mysterieuze vrouw tegen die een spreuk over haar uitspreekt. Ze zal vanaf nu iedere dag wakker worden op Valentijnsdag totdat ze de ware liefde heeft ontmoet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder