O-oh: Netflix verwijdert binnenkort een hoop Nederlandse films

Kijken nu het nog kan, dus!

netflix-nederland-films
De Gelukkige Huisvrouw

Het is weer tijd om afscheid te nemen van een aantal films op Netflix. De streamingdienst verwijdert een aantal goede Nederlandse films. En dat gebeurt sneller dan je denkt. Sterker nog: je hebt nog een maar een paar dagen om de films te kijken. Dus, waar wacht je nog op? Snel nog even bingewatchen, deze films:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 De Gelukkige Huisvrouw

Harry (Waldemar Torenstra) wil graag een kind met zijn vrouw Lea (Carice van Houten). Ze ziet het eigenlijk niet heel erg zitten, maar stemt toch in. Terwijl Harry na de bevalling heel gelukkig is, voelt Lea geen enkele band met de baby. Ze krijgt waanvoorstellingen, zakt weg in een psychose en wordt verplicht opgenomen.

Wanneer: 31 januari
Genre:
drama

2 Komt Een Vrouw Bij De Dokter

Carmen (Carice van Houten) en Stijn (Barry Atsma) hebben ondanks de slippertjes van Stijn een goed huwelijk. Ze accepteert dat haar man zo nu en dan vreemdgaat, totdat ze kanker krijgt en hem voor de volle honderd procent nodig heeft.

Wanneer: 31 januari
Genre:
drama

3 Oorlogsgeheimen

Tuur (Maas Bronkhuyzen) en Lambert (Joes Brauers) zijn beste vrienden. De vader van Tuur zit bij het verzet, terwijl Lambert’s vader NSB’er is. Ook is er een nieuw meisje in het dorp, Maartje (Pippa Allen), zij vertelt Tuur in vertrouwen dat ze Joods is. Zullen de geheimen bewaard blijven en de vriendschappen stand houden?

Wanneer:
31 januari
Genre:
drama/oorlog

4 Oorlogswinter

Michiel (Martijn Lakemeier) wil net als zijn oom Ben (Yorick van Wageningen) bij het verzet tijdens de hongerswinter van 1945. Iedereen om hem heen, inclusief zijn vader Johan (Raymond Thiry), vindt dat geen goed idee. Als dat maar goed afloopt.

Wanneer: 31 januari
Genre:
drama/oorlog

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder