Valentijnsdag: dit zijn de leukste films bij Videoland

Met óf zonder date

films-videoland-valentijnsdag-valentijn
He's Just Not That Into You

Het is de dag van de liefde: Valentijnsdag! We maken een lijst voor je met de leukste films om vandaag te kijken met je partner, zus of beste vriend. Of eigenlijk altijd kun je ze altijd kijken als je in een romcom-bui bent.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 De Matchmaker

Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de wereld over, maar wanneer de opdrachten schaars zijn, besluit hij terug te gaan naar zijn moeder (Ariane Schluter). Chris krijgt een nieuwe opdracht om een promovideo te maken voor een datingsite. Hij besluit zijn moeder te helpen met het vinden van een man.

2 He's Just Not That Into You

He's Just Not That Into You vertelt verschillende relatieverhalen. Voor de film is een enorm blik aan bekendheden opgetrokken. We zien onder anderen Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore en Bradley Cooper. Prima kijkmateriaal dus.

3 Bachelorette

Regan (Kirsten Dunst), Katie (Isla Fisher) en Gena (Lizzy Caplan) zijn de bruidsmeisjes van Becky (Rebel Wilson). Ze organiseren een Bachelorette-feest voor de bruid, maar dat loopt allemaal niet zoals gepland.

4 Weg van Jou

Evi (Katja Herbers) wordt overgeplaatst van Rotterdam naar Zeeuws-Vlaanderen en daar is ze alles behalve blij mee. Daarbovenop dwarsboomt de Zeeuwse schipper Stijn (Maarten Heijmans) ook nog eens haar werkproject. Maar stiekem is Stijn toch ook best leuk...

5 Brasserie Valentijn

In Brasserie Valentijn volgen we verschillende stellen met ieder zo hun eigen probleem tijdens een avond uiteten. De Nederlandse film bevat (uiteraard) een hoop bekenden gezichten, onder wie Georgina Verbaan, Egbert Jan Weeber en Lies Visschedijk.

6 Every Day

Rhiannon (Angourie Rice) wordt verliefd op een mysterieuze ziel ‘A die elke dag in een ander lichaam wakker wordt. Ze hebben een bijzondere band samen en doen er alles aan om elkaar elke dag terug te vinden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder