Films die dit jaar in de bioscoop verschijnen om alvast naar uit te kijken

Zet ze maar vast in je agenda, want deze wil je zien

once-upon-a-time-in-hollywood
Once Upon A Time In Hollywood

We hebben een goed jaar te pakken, als het gaat om nieuwe films. Er verschijnen in 2019 een hoop veelbelovende titels op het witte doek. Denk aan live-action versies van Disney, vervolgen op bekende kaskrakers en films die gebaseerd zijn op populaire series. Schrijf de volgende datums maar in je agenda, want die dagen wil jij vast en zeker in de bioscoop doorbrengen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dumbo - 27 maart
dumbo-disney-live-action-film
Dumbo

Het vliegende olifantje uit de animatiefilm Dumbo komt tot leven in Disney’s live-action versie.

2 Avengers: Endgame - 24 april
the-avengers-marvel-film
The Avengers

Marvel’s Avengers komen weer bij elkaar om de wereld (of beter gezegd: het heelal) te redden.

3 Pokémon Detective Pikachu - 8 mei
pokémon-detective-pikachu-film
Pokémon Detective Pikachu

De voormalige Pokémon Trainer Tim Goodman gaat op zoek naar zijn vader, een detective die vermist wordt. Tim komt tijdens zijn avontuur een Pikachu met geheugenverlies tegen.

4 John Wick 3 - 16 mei
john-wick-film
John Wick

Ex-huurmoordenaar John Wick is op de vlucht. Terwijl hij ongezien weg probeert te komen uit New York, krijgt hij hulp van een vrouwelijke huurmoordenaar – gespeeld door Halle Berry.

5 Aladdin - 22 mei
aladdin-disney-live-action-film
Aladdin

Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith en de Nederlandse Marwan Kenzari spelen de hoofdrollen in Disney’s live-action versie van Aladdin.

6 Men In Black: International - 20 juni
men-in-black-international-film
Men In Black: International

Move over, Will Smith. Tessa Thompson en Chris Hemsworth zijn de nieuwe ‘men in black’. De geheime agenten proberen de mol in de organisatie te ontmaskeren.

7 The Lion King - 17 juli
the-lion-king-live-action-disney-film
The Lion King

Disney’s kaskraker uit 1994 is in een modern jasje gestoken. Het verhaal is nog hetzelfde, maar de dieren zien er een stuk realistischer uit. Onder anderen Beyoncé doet mee in de nieuwe versie.

8 Once Upon A Time In Hollywood - 8 augustus
once-upon-a-time-in-hollywood-film
Once Upon A Time In Hollywood

Een Tarantino-film, so you know it’s good. De lijst met castleden belooft wat. Onder anderen Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino en Dakota Fanning spelen in de misdaadfilm.

9 Downton Abbey The Movie - 13 september
downton-abbey-the-movie
Downton Abbey The Movie

Het periodestuk Downton Abbey komt voor het eerst op het witte doek. Een hoop acteurs die in de serie spelen, zijn ook in de film te zien. Denk aan Maggie Smith, Michelle Dockery en Hugh Bonneville.

10 Frozen 2 - 20 november
frozen-disney-film-elza-anna
Frozen

Elsa en Anna zijn terug. De zusjes proberen de geheimen van het koninkrijk te ontrafelen in Disney’s tweede deel van Frozen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder