Zie hier de koppels die meedoen aan Married at First Sight

Zij geven elkaar dit seizoen het ja-woord

married-at-first-sight-koppels-seizoen-4
Married at First Sight

Trouwen doe je met degene die je door en door kent, toch? Nou, de kandidaten van Married at First Sight niet. Het vierde seizoen van het bekende televisieprogramma is begonnen. De koppels die de komende afleveringen elkaar het ja-woord geven zijn bekend. Deze kandidaten werden uit 1500 singles met elkaar gematcht:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Joost en Milly
married-at-first-sight-koppels
RTL

Joost heeft nog nooit een lange relatie gehad. De Nijmegenaar vertelt: "Ik heb nog niet echt de behoefte gehad om mijn leven met iemand te delen." Zijn nieuwe bruid Milly zoekt mr. right: "Er is aandacht genoeg, maar niet van de juiste."

2 Nick en Bo
married-at-first-sight-koppels
RTL

Fietsenmaker Nick is op zoek naar iemand met wie hij de rest van zijn leven kan delen. Experts koppelen hem aan de 27-jarige Bo, die in dezelfde levensfase als Nick zit.

3 Peter en Paul
married-at-first-sight-koppels
RTL

De 55-jarige Peter werkt als verpleegkundige. Hij is inmiddels wel toe aan een 'vast maatje'. Paul deelt niet alleen de leeftijd van Peter, maar werkt ook in de zorg. Een perfecte match, vinden de relatie-experts.

4 Pascal en Mirjam
married-at-first-sight-koppels
RTL

De 47-jarige Pascal is vader van een tweeling. Hij wil “heel graag iemand om samen gelukkig oud mee te worden.” De liefdesexperts denken dat diegene de 47-jarige Mirjam is, die hoopt haar soulmate te vinden in dit programma.

5 Ronald en Monique
married-at-first-sight-koppels
RTL

De 60-jarige Ronald heeft een dochter, maar mist een partner in zijn leven. Hij hoopt liefde te vinden bij Monique. Zij heeft ook een dochter en beschrijft zichzelf als 'druk en chaotisch.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder