Deze Temptation Island-koppels hebben de relatietest (niet) doorstaan

Wie zijn er nog samen en wie niet?

temptation-island-alle-koppels-2019
Temptation Island

Zo 'rustig' als de afleveringen Temptation Island waren, zo sensationeel zijn de gebeurtenissen ná de opnames. De koppels begonnen allemaal zeker van hun zaak: zij zouden de temptation weerstaan en hun relatie zou het programma doorstaan. Dat blijkt toch niet helemaal gelukt. Benieuwd wie er nu nog samen is en wie (alsnog) uit elkaar is? We zetten de relatiestatussen van de koppels voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Milou & Heikki
temptation-island-milou-heikki-koppel
Temptation Island

Milou en Heikki verlieten Temptation Island - ondanks onderlinge spanningen - als koppel. Even later ging het alsnog mis (wellicht vanwege verleider Jietse?). Milou heeft het uitgemaakt: "Ik zie hem nog steeds heel graag, maar ik heb niet het gevoel dat ik oud met hem ga worden," vertelt ze. Volgens Heikki appen ze wel nog iedere dag en is Milou nog steeds jaloers.

2 Demi & Sidney
temptation-island-demi-sidney-koppel
Temptation Island

De hereniging van Demi en Sidney verliep in eerste instantie niet helemaal soepel: Demi was not amused vanwege Sidneys uitspraken, waardoor de twee nog het een en ander uit te praten hadden. In Thailand zelf legden de twee het echter al bij. Het koppel is nog steeds samen en "op de dag van vandaag nog heel gelukkig," aldus Demi.

3 Rodanya & Morgan
morgan-rodanya-koppel-temptation-island
Temptation Island

Tijdens de laatste aflevering hoorden we hoe Rodanya tijdens haar dreamdate Danicio zoende. Morgan wist daar op het laatste kampvuur niets van, waardoor de twee het eiland samen verlieten. Eenmaal in Nederland toonden de programma-makers Morgan een video van Danicio, waarin de verleider vertelt dat hij ná de opnames meerdere keren met Rodanya het bed heeft gedeeld. Reden genoeg voor Morgan om een punt achter de relatie te zetten.

4 Roger & Laura
temptation-island-laura-roger-koppel
Temptation Island

Als je het over een rollercoaster hebt. Roger en Laura konden tijdens Temptation niet zonder elkaar. Toen ze elkaar na twee weken weer zagen, kon hun geluk duidelijk niet op. Eenmaal in België besloten ze echter alsnog uit elkaar te gaan. Laura wilde hun relatie naar een next level brengen, maar Roger was daar nog niet klaar voor. Het lijkt erop dat Roger de commitment nu wel ziet zitten, want de twee zijn sinds kort weer bij elkaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder