De beste feel good-films op Netflix

Voor je volgende bankhangavond

someone-great-film-netflix
Someone Great

Tuurlijk, horrorfilms, thrillers, tranentrekkers en romkoms zijn leuk. Maar af en toe heb je gewoon behoefte aan een feel good movie. Je weet wel, zo eentje waarbij je niet hoeft na te denken, lekker kunt lachen en aan het einde van de film achterblijft met een goed gevoel over jezelf en het leven. Waar je deze films kunt vinden? Netflix, uiteraard. We sommen de leukste (recente én klassieke) feel good films voor je op.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Wine Country

Een groep vrouwen van middelbare leeftijd, een flinke dosis (sarcastische) humor en een hoop wijn. De perfecte film om tijdens een bankhangavondje te kijken. Mét een fles wijn, uiteraard.

2 Isn't it romantic

Aan het einde van deze film ben je ervan overtuigd dat jij prachtig bent zoals je bent en net als ieder mens op aarde liefde verdient. Ja, dat doet Rebel Wilson in deze parodie van een romkom met je.

3 Mamma Mia!

De film levert extra feel good-punten op als je de liedjes van Abba uit je hoofd kent. Deze film moet je eigenlijk met je moeder kijken, maar met je vrienden of in je uppie mag ook.

4 Someone Great

Jane the Virgin-actrice Gina Rodriguez is in deze film precies wie we willen zijn: een grappige, sterke, ambitieuze vrouw die van zichzelf houdt.

5 Clueless

Het is een klassieker, maar gelukkig kun je deze film zo ongeveer ieder jaar opnieuw kijken. Cher, Dionne en Tai zijn dan af en toe behoorlijk clueless, ze bedoelen het goed en laten ons iedere keer weer achter met een goed gevoel.

6 Always be my maybe

Liefde, vriendschap, ongemakkelijkheid en die heerlijke humor die we van Netflix Originals gewend zijn. En het lied van Mariah Carey in je hoofd hebben is altijd een feestje.

7 Bridget Jones's Diary

Over ongemakkelijkheid gesproken. De meest klunzige mensen denken na het zien van deze film dat ze hun leven op orde hebben. Want hoe bont ons favoriete personage Bridget het ook maakt, ze komt altijd op haar pootjes terecht.

8 Dumplin'

Een film met een aanstekelijke love yourself-vibe. Je zou er spontaan van meedoen aan een missverkiezing.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder